Ο λόγος για τους βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, Άδωνι Γεωργιάδη και Δημήτρη Στρατούλη, οι οποίοι είχαν ραδιοφωνικό… ντιμπέιτ. ...
Όπως καταλαβαίνετε, δεν τα… πολυβρήκαν! Η κόντρα ξεκίνησε με την επικείμενη επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα.
Ο κ. Στρατούλης κάλεσε το λαό «να κατέβει στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί για την επίσκεψη Μέρκελ και τις δηλητηριώδεις πολιτικές».
Ο κ. Γεωργιάδης ενοχλημένος παρατήρησε: «Το κόμμα της γερμανικής Αριστεράς, που συνάντησε ο κ. Τσίπρας. Χαιρετίζει την επίσκεψη Μέρκελ. Τι θέλει πια ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μην έρχονται ξένοι ηγέτες;».
Η απάντηση Στρατούλη ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρεται όχι για την επίσκεψη Μέρκελ αλλά «για το λόγο που έρχεται, δηλαδή για να συνεχιστεί το Μνημόνιο».
Το μενού στη συνέχεια περιελάμβανε… Φωτόπουλο!
Ο βουλευτής της ΝΔ αφού κατέκρινε τη συμπεριφορά του συνδικαλιστή-επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ, τάχθηκε υπέρ της απόλυσής του: «Να απολυθεί ο κ. Φωτόπουλος. Όσο του ανήκει η ΔΕΗ, άλλο τόσο ανήκει και σε εμάς. Δεν μπορεί να τη χρησιμοποιεί ως τσιφλίκι του, δεν μπορεί να απειλή την Ελληνική Δημοκρατία ένας συνδικαλιστής. Αν συμπεριφέρεται κατά των συμφερόντων της εταιρίας θα πρέπει να απολυθεί».
Εκεί παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για αντιδημοκρατικές απόψεις και όργιο καταστολής από την κυβέρνηση. Παράλληλα, υπερασπίστηκε τη ΓΕΝΟΠ και τον κ. Φωτόπουλο επισημαίνοντας ότι «οι συνδικαλιστές κάνουν αυτό που πρέπει για να υπερασπιστούν τους εργαζόμενους».
Απαγόρευση κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας. Οι συγκεντρώσεις άνω των 2 ατόμων θεωρούνται παράνομες !
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιαβόλ κ. Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη !
Το Δ' γερμανικό Ράιχ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι και τα στελέχη τους !
Έτσι! Ελεύθερη η ξεφτίλα και η καφρίλα σε Ομόνοια-Σταδίου-Παν/μίου και Σύνταγμα: Η Αστυνομία απαγορεύει τις διαδηλώσεις σε περιοχές που θα κινηθεί η Μέρκελ!
ΑπάντησηΔιαγραφή[Πριν οι μαλάκ@@ αρχίσουν τα "πρωτοφανές" "δεν ξανάγινε" "έχουμε χούντα" κ.λπ να θυμίσουμε ότι το 1999 που είχε έρθει ο Κλίντον είχε απαγορευθεί η πορεία του ΚΚΕ προς την αμερικάνικη πρεσβεία... και βέβαια είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας κάτι για το οποίο φαντάζομαι είναι αποφασισμένοι όσοι πάνε αύριο στην πορεία... οπότε δεν θέλω κλάψες]
Tι λέει σε ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ!
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αθήνας με απόφασή του απαγορεύει τις διαδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην Αττική Οδό, όπου θα κινηθεί η Μέρκελ!
Αντίθετα οι κάφροι μπορούν να τα γαμήσ@@@ τη μάνα σε Ομόνοια, Σταδίου, Παν/μίου και Σύνταγμα, οπότε μη μας ζαλίσουν τα αρχίδ@@ με "γύψους" (όπως λέει ο Παπαδημούλης) και "χούντες"..