GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμο να κυκλοφορήσει το Meizu MX II

Αρκετά σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο smartphone της εταιρείας Meizu, η οποία είναι γνωστή στην Κίνα για την κατασκευή mi...

Αρκετά σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο smartphone της εταιρείας Meizu, η οποία είναι γνωστή στην Κίνα για την κατασκευή mid-level smartphones με κύριο χαρακτηριστικό τις δυνατότητες αναπαραγωγής μουσικής. Αυτή τη φορά όμως το νέο της δημιούργημα απευθύνεται κυρίως στους απαιτητικούς χρήστες. Το MX II με τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ζήλευε κάθε κατασκευάστρια εταιρεία και σχετικά χαμηλή τιμή, σε σχέση τουλάχιστον με τους αμερικάνους και κορεάτες κατασκευαστές, αποτελεί ανεπίσημα την «απάντηση» της Meizu στο Xiaomi Mi-Two.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η ίδια η εταιρεία, η συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4,4 ιντσών ανάλυσης 1280×800 με αναλογία 16:10, τετραπύρηνο επεξεργαστή Exynos 4412 στα 1.6GHz, 2GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 64GB, κάμερα 8 megapixel f/2.0 και μπαταρία χωρητικότητας 1930mAh.
Αίσθηση προκαλούν επίσης τα πρώτα επίσημα renders της συσκευής, τα οποία φανερώνουν πως η συσκευή δεν θα διαθέτει κανένα πλήκτρο home στο σώμα της.

Η τιμή του MX II θα είναι 2.999 yuan, περίπου 370 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα την 1η Ιανουαρίου του 2012. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η Meizu σκοπεύει να τη διαθέσει στις αγορές της Ευρώπης ή των Ηνωμένων Πολιτειών.
Αν πραγματικά θέλει να ανταγωνιστεί τη Xiaomi όμως, μια εταιρεία που πρόσφατα ανακοίνωσε πως ξεπούλησε 300.000 συσκευές μέσα σε μόλις 4 λεπτά, το πιο πιθανό είναι να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων μας λίγους μήνες μετά την επίσημη κυκλοφορία του στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση