GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βερολίνο: Δεν διαφαίνεται βιώσιμη λύση για την Ελλάδα

Παραμένουν ανοιχτά πολλά ζητήματα για την Ελλάδα στους κόλπους της τρόικας αλλά και μεταξύ τρόικας-Αθήνας, δήλωσε σήμερα Γερμανός κυβερ...

Παραμένουν ανοιχτά πολλά ζητήματα για την Ελλάδα στους κόλπους της τρόικας αλλά και μεταξύ τρόικας-Αθήνας, δήλωσε σήμερα Γερμανός κυβερνητικός αξιωματούχος, τονίζοντας πως το Βερολίνο επιθυμεί βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, αλλά δεν διαφαίνεται ακόμη κάτι τέτοιο.
Το μόνο θέμα που βρίσκεται σε συμφωνία είναι η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού στο β΄πακέτο ύψους 13,5 δισ. ευρώ, διευκρίνισε ο αξιωματούχος, συμπληρώνοντας ότι πιο σημαντικό είναι το περιεχόμενο, παρά το χρονοδριάγραμμα για την Ελλάδα.
Σημείωσε μάλιστα πως το ελληνικό ζήτημα δεν θα είναι το κεντρικό θέμα στη συνεδρίαση των G20 στο Μεξικό, αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά μάλλον θα συζητηθεί στο περιθώριο.

2 σχόλια

  1. Επιτέλους, οι βουλευτές σηκώνουν το ανάστημά τους απέναντι στην ολιγαρχική κυβέρνηση ! Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ αποφασίζουν να ανεξαρτητοποιηθούν και να καταψηφίζουν τα εγκληματικά μέτρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ των Ελλήνων και των παιδιών τους ! Σύσσωμος ο ελληνικός λαός, κατά 80%, απορρίπτει τα νέα μέτρα της καταστροφής του !

    Στελέχη παραιτούνται, συνδικαλιστικές παρατάξεις στρέφονται κατά των οικείων κομμάτων με οργή, αναταραχή και οργή υπάρχει στις τάξεις των προδομένων Νεοδημοκρατών και Πασοκτζήδων. Η ΔΗΜΑΡ φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει, αλλά δεν αρκεί να καταψηφίσει μόνο τα εργασιακά. Το πιο εγκληματικό είναι το φορολογικό και τα μέτρα του Υπουργείου Εργασίας !

    Στο χώρο των εκπαιδευτικών, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι και καθηγητές, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας στα 3 κόμματα, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, καταψηφίζοντας ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ και τη παράταξη της ΔΗΜΑΡ.

    Ψηφίζουν Χριστιανική Εναλλακτική Κίνηση Εκπαιδευτικών ( ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ ) ή Ανεξάρτητα ψηφοδέλτια ή ότι άλλο, στελνοντας μήνυμα στη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ. Σαμαρά,που επαθε αμνησία και ξέχασε όλες τις προεκλογικές του υποσχέσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΚΑΙ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ 5000 ΜΕΧΡΙ 10000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΑΣΙΤΑ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΠΕΡΓΗΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ !

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ 1999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση