GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμπεριφορές τύπου «Όθωνα» βάζουν… μπουρλότα κ. Φούχτελ

«Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου για τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση» ανέφερε σήμερα ο εντεταλμένος της Άνγκελα Μέρκελ γι...


«Παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις μου για τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση» ανέφερε σήμερα ο εντεταλμένος της Άνγκελα Μέρκελ για την ελληνογερμανική συνεργασία, υφυπουργός Εργασίας της Γερμανίας, Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ, σε μια εμφανή προσπάθεια να «μαζέψει» τις χθεσινές του δηλώσεις, που ουσιαστικά προκάλεσαν τα επεισόδια στη ΔΕΘ.
Είναι νομοτελειακό ότι τέτοιου είδους δηλώσεις, την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα απολύονται υπό το μανδύα της εφεδρείας, θα προκαλέσουν εντάσεις και βία, αφού απευθύνονται σε ένα μισοδιαλυμένο κοινωνικό ιστό, που «βράζει» κατά της αυταρχικής Γερμανίας.
Θα πρέπει να γνωρίζει ο γερμανός αξιωματούχος πού βρίσκεται και ποιες πολιτικές εκπροσωπεί. Αλαζονικού τύπου δηλώσεις για το «μεγαλείο» του Βερολίνου δεν κάνουν καλό και δείχνουν πολιτική αφέλεια και επικοινωνιακή ανεπάρκεια, αφού οι εποχές που ο Όθων ήρθε στο βασίλειο της Ελλάδας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Β.Β.
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση