GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα επισκεφθεί τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου...

Τριήμερη επίσκεψη στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» κ. Στ...



Τριήμερη επίσκεψη στα Αρχαία Θέατρα της Ηπείρου θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» κ. Σταύρος Μπένος.
Την Τρίτη ο κ. Μπένος θα επισκεφθεί το Ρωμαϊκό θέατρο και το Ωδείο της Νικόπολης, ενώ την ίδια μέρα στις 6 το απόγευμα θα παραστεί σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας όπου θα συζητηθεί η δημιουργία πολιτιστικής διαδρομής με επίκεντρο τα Αρχαία Θέατρα.
Την Τετάρτη θα επισκεφθεί το Αρχαίο Θέατρο της Κασσώπης, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας με θέμα «Ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών στα Αρχαία Θέατρα Νικόπολης και Κασσώπης».
Τον κ.Μπένο θα πλαισιώσουν ο αντιπρόεδρος του Διαζώματος Πέτρος Θέμελης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου και η Προϊσταμένη της ΛΓ΄Εφορείας Αρχαιοτήτων Πρέβεζας – Άρτας Χριστίνα Μερκούρη.
Η περιοδεία του κ. Μπένου στην Ήπειρο θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, με επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο της Αμβρακίας, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει η παρουσίαση της έκδοσης»Τα αρχαία θέατρα της Ηπείρου» στο Αρχαιολογικο Μουσείο Ιωαννίνων, ενώ την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα» θα περιοδεύσει στα Αρχαία Θέατρα της Δωδώνης Ιωαννίνων και της Γιτάνης Θεσπρωτίας.
Η επίσκεψη του κ. Μπένου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει πρωτοβουλίες που αφορούν την ανάδειξη των Αρχαιολογικών Χώρων της περιοχής την οποία ο πρόεδρος του Διαζώματος την χαρακτηρίζει ως ιδιαίτερης σημασίας.
Δημ. Ραδιοφωνία
Πηγή: pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση