GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σκαμνί ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής για τα τάγματα εφόδου στο Μεσολόγγι

Μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή ο εισαγγελέας ταυτοποίησε τη φασιστική και ρατσιστκή δράση του κόμματος στο πρόσωπο του Κώσ...


Μετά την άρση της ασυλίας του βουλευτή ο εισαγγελέας ταυτοποίησε τη φασιστική και ρατσιστκή δράση του κόμματος στο πρόσωπο του Κώστα Μπαρμαρούση και του απήγγειλε τις εξής κατηγορίες:
Παράνομη βία
Απρόκλητη φθορά
Αντιποίηση αρχής
Παραβίαση του νόμου 927/1979 περί φυλετικών διακρίσεων
Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο εφόδου της Χρυσής Αυγής είχε βρεθεί σε λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου και ζητούσε χαρτιά νομιμότητας από αλλοδαπούς προχωρώντας σε σπάσιμο πάγκων και άλλου είδους φθορές παρουσία της δημοτικής αστυνομίας.
Πηγή: thestival Πηγή: left.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ Κοι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η Χ.Α ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση