GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα

Ισραηλινό αεροσκάφος έπληξε ένα αυτοκίνητο στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας από τους επιβαίνοντες σε αυτό να β...

Ισραηλινό αεροσκάφος έπληξε ένα αυτοκίνητο στη Λωρίδα της Γάζας σήμερα με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας από τους επιβαίνοντες σε αυτό να βρει το θάνατο και ένας ακόμη να τραυματιστεί σοβαρά, σύμφωνα με εργαζόμενους στις παλαιστινιακές υπηρεσίες υγείας και τη Χαμάς.
Ο νεκρός ήταν κορυφαίο στέλεχος της ισλαμιστικής οργάνωσης, ανακοίνωσε η ηγεσία της Χαμάς.Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής για την επιδρομή, που σημειώθηκε έπειτα από μια 24ωρη παύση των εχθροπραξιών, οι οποίες κλιμακώθηκαν ξανά αυτή την εβδομάδα.
Όπως αναφέρει το ΑΜΕΠ, νωρίτερα το μεσημέρι, είχαν σημειωθεί τέσσερις εκρήξεις στο νότιο Ισραήλ, κοντά στα σύνορα με την Αίγυπτο, χωρίς πάντως, σύμφωνα με πηγή των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας, να αναφερθούν τραυματισμοί.
Η πηγή αυτή έκανε λόγο για επιθέσεις Παλαιστίνιων με ρουκέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση