GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Δευτέρα αποφασίζει τι θα ψηφίσει η ΔΗΜΑΡ...

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, τη Δευτέρα το απόγευμα αναμένεται να καθοριστεί η τελική στάση του κόμματος, σχετικά μ...

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, τη Δευτέρα το απόγευμα αναμένεται να καθοριστεί η τελική στάση του κόμματος, σχετικά με το νέο πακέτο μέτρων, κατά την ψηφοφορία, η οποία, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη, ενώ το σχετικό νομοσχέδιο πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή τη Δευτέρα.
Η θέση της ΔΗΜΑΡ παραμένει αμετάβλητη για τα εργασιακά και, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, αυτό επανέλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο είχε χθες το απόγευμα δεκάλεπτη τηλεφωνική συνομιλία.
Όπως ενημέρωσε ο κ. Κουβέλης την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, η οποία συνήλθε για τον προϋπολογισμό, η συζήτηση των δύο ανδρών, έγινε σε καλό κλίμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα επικοινωνία σύντομα.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε στον πρωθυπουργό τη σταθερή θέση του κόμματος για τα εργασιακά, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια διαπραγμάτευσης, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις Ευρωπαίων παραγόντων τις τελευταίες ώρες.
Στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ συζητήθηκε και η στάση των βουλευτών στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, χωρίς να ληφθεί, πάντως, απόφαση, καθώς η Κεντρική Επιτροπή θα καθορίσει τη στάση του κόμματος.
Σύμφωνα με ηγετικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ, θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αποχής, καθώς δεν συνάδει με την πολιτική κουλτούρα της Αριστεράς. Τα ίδια στελέχη υπογραμμίζουν ότι «η ΔΗΜΑΡ έχει συμφωνήσει με τα δημοσιονομικά και έχει αντιρρήσεις μόνο με τα εργασιακά«.
Όσον αφορά τον Προϋπολογισμό, στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος υπήρξε θετική προσέγγιση, ωστόσο καταγράφηκαν επιφυλάξεις σε ορισμένα σημεία, τα οποία θα επιδιωχθεί να αναδειχθούν, κατά την επεξεργασία στην Επιτροπή Οικονομικών το Σαββατοκύριακο και στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής την επόμενη Πέμπτη.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

6 σχόλια

  1. - Σχολεία κλείνουν ( κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα ) λόγω έλλειψης πετρελαίου και εκπαιδευτικών ( κυρίως στα νησιά )
    - Η Βόρεια Ελλάδα και η Ήπειρος ήδη ξεπαγιάζουν από το κρύο !
    - Το πρόγραμμα "βοήθεια στο σπίτι" καταρεγείται, 75.000 γέροντες στο έλεος του Θεού.
    - Τα νέα ζευγάρια "ρίχνουν" τα κυοφορούμενα μωρά, από τη στιγμή που έμαθαν τα νέα μέτρα!
    - Του χρόνου - ουσιαστικά- ολοκληρώνεται η δήμευση της ιδιόκτητης περιουσίας των Ελλήνων, μέσω της αδυναμίας τους να καταβάλλουν τους φετινούς φόρους και χαράτσια. Τα τέλη κυκλοφορίας θα τα πληρώσουν τέλη Δεκεμβρίου και με δόσεις, οι περισσότεροι !
    - Το 20% των Ελλήνων είναι κάτω από το όριο της φτώχειας ( τώρα ) - του χρόνου θα είναι πάνω από το 50% και το 2014 θα φτάσει το 80%, χωρίς να μπορεί να βοηθηθεί !

    Το Κράτος( δηλαδή τα 3 κόμματα ) μπορεί να σωθούν, οι Τράπεζες επίσης, αλλά οι Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους οδηγούνται σε μαζικό θάνατο ή ομαδική "αυτοκτονία" ! Η ύστατη ευκαιρία είναι να απεργήσουμε τις 2 αυτές μέρες ( μήπως και κάποιες κότες μέσα στη Βουλή ξυπνήσουν συνειδησιακά ) και να καταψηφίζουμε όπου βρούμε τις παρατάξεις των 3 κομμάτων και να αποχωρήσουμε από τα 3 κόμματα και τις νεολαίες τους !

    Ως γονιός, καλώ τους εκπαιδευτικούς να μαυρίσουν, τη Δευτέρα, τη ΔΑΚΕ, τη ΠΑΣΚΕ και τη ΔΗΜΑΡ, και να ψηφίσουν αριστερά σχήματα ή ανεξάρτητα σχήματα ή την ΧΕΚ Εκπαιδευτικών ( για το ΚΥΣΔΕ - ΚΥΣΠΕ ). Στείλτε όλους τους κομματικούς ινστρούκτορες στα σπίτια τους, στείλτε τα στηρίγματα του καθεστώτος σπίτια τους ! Έμμεσα συμμετέχουν στη "δολοφονία" των παιδιών των Ελλήνων και τους Ελληνικού Έθνους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις προχθές σε εκπομπή του ΜΕΓΚΑ,
    ο γνωστός εργατολόγος και προβεβλημένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, είπε απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό ότι το κόμμα του ‘ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ’!

    Δηλαδή ενώ είναι κακή η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Στουρνάρας αρχιερέας του Γερμανικού Σκότους, ο ….καλός
    ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γίνουν εκλογές για να μην πέσει η κυβέρνηση!

    Και αμέσως μετά την ίδια ημέρα, έρχεται το κερασάκι στην τούρτα με τη δήλωση του κοινοβουλευτκού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ του κυρίου Λαφαζάνη να λέει ξεκάθαρα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ!!!
    Μια δήλωση αφοπλιστικής ειλικρίνειας που λέει στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα ότι: ο βασιλιάς Αλέξης είναι ΓΥΜΝΟΣ!
    Τσίτσιδος!

    Αφού πλέον κυκλοφορεί ως ανέκδοτο στους διαδρόμους της βουλής ότι:
    αν δεν φτάσουν οι βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση να ψηφίσουν τα κακά μέτρα για να πάρουμε τη δόση, θα φροντίσει ο …Αλέξης!

    Και για να πάμε τώρα στα περισσότερο σοβαρά: ακούσατε ποτέ με ποιον τρόπο ο μάγος του Οζ Αλέξης, θα βρει τα 25 δισεκατομμύρια που χρειάζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;
    Ακούσατε από κανέναν Οικονομολόγο του ΣΥΡΙΖΑ, να μας εξηγεί, που θα έβρισκαν τα 3,6 δισεκατομμύρια του ελλειμματικού προυπολογισμού,
    ΑΝ κάναμε αυτό που θέλει η σημερινή αντιπολίτευση πριν δυο χρόνια, να μην πληρώναμε καμία δόση, κανένα ομόλογο, αν δηλαδή ρίχναμε κοινώς ‘’πιστόλι’’ σε όλους τους δανειστές μας, ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;

    Ας ρωτήσει λοιπόν κάποιος ή κάποια δημοσιογράφος της τηλεόρασης την επόμενη φορά που θα έχει μπροστά του τη Δούρου, την Κωνσταντοπούλου και τους άλλους υποσχεσάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το απλό πράγμα: που έχετε κρυμμένα τα ευρώ που μας λείπουν;
    Στο σεντούκι του Τσάβες;

    Εκτός κι αν ‘γεννήσουν’ τα θησαυροφυλάκια του ΣΥΡΙΖΑ χρήμα
    σε …δραχμές για να πληρώσουν τις κρατικές δαπάνες!
    Γιατί αν έχουν τέτοια λύση στο μυαλό και στα συρτάρια τους, θα πρέπει παράλληλα να πουν στον ελληνικό λαό και τις συνέπειες αυτής της λύσης.
    Όλες τις συνέπειες.

    Πόσο για παράδειγμα θα έχει η βενζίνη το λίτρο και πόσο το πετρέλαιο θέρμανσης με τη νέα ΣΥΡΙΖΟδραχμή;

    Για να καταλάβουν και οι νοικοκυρές, ότι μαζί με το μπουκάλι του Κουμ Κουάτ, δίπλα θα βάζουν και το μπουκαλάκι με το πετρέλαιο….
    για σουβενίρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΘΟΣ..ΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΣΚΗΝΉ ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΗΜΑΡ ενσαρκώνει τον παλιό καλό Συνασπισμό της Αριστεράς και της Προόδου. Δέκα γάτοι ήτανε, αλλά τους έβρισκες παντού: σε ΜΜΕ, σε απίθανες ΔΕΚΟ, πάντα διαμαρτυρόμενοι και πάντα ψιλοβολεμένοι. Εκείνο που λέγανε, "συμμετέχουμε αλλά δεν εισχωρούμε". Κι όταν αναζητούσαν καλύτεροι τύχη, την έκαναν στα μουλωχτά προς παραλία ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν ή λίγο μετά τις εκλογές.
    Την Δευτέρα λοιπόν, μέσα "σε ένα κλίμα χαράς", φορώντας τα ιδεολογικά τους ματογυάλια, θα "συνωστίζονται στην παραλία" για να αποφασίσουν για τις ζωές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τους νοιάζει τώρα. Όλο και κάποιον δικό τους άνθρωπο θα βόλεψαν σε καμία ΕΡΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κακό πράγμα η κρίση. Αν μας έδιναν ακόμα δανεικά, όπως τον παλιό καλό καιρό, τώρα:

    — Το επιστημονικό τμήμα της ΓΣΕΕ θα έλεγε ότι το ασφαλιστικό αντέχει μέχρι το 2040 και δεν χρειάζεται περικοπές, ότι υπάρχει τεράστια εισφοροδιαφυγή, κλπ

    — Οι εκπαιδευτικοί θα κατέβαζαν τους μαθητές στους δρόμους, για περισσότερα χρήματα στα στην παιδεία (έτσι λένε τους μισθούς) για καλύτερη παιδεία φυσικά.

    — Στα πανεπιστήμια θα άρχιζαν οι καθιερωμένες καταλήψεις, με τα περυσινά, διαχρονικά, κλασικά αιτήματα.

    — Μεγαλειώδης παρέλαση, όπως κάθε χρόνο, στην Αμερικανική Πρεσβεία. Οι κουκουλοφόροι, οι γνωστοί-άγνωστοι δημοσιογράφων και αστυνομίας, έριξαν τις εθιμοτυπικές μολότοφ.

    — Πριν τα Χριστούγεννα θα σταματούσαν οι κινητοποιήσεις λόγω εορτών. Ο κόσμος θα έτρεχε στις τράπεζες για εορτοδάνεια.

    — Για τις χρονιάρες μέρες που έρχονται τα περιοδικά και η Τιβί θα γέμιζε με διαφημιστικά "ρεπορτάζ" για τα must και in που οπωσδήποτε πρέπει να αποκτήσουμε.

    — Μετά τις γιορτές θα άρχιζαν οι τρακτεροδρομίες των Θετταλών "αγροτών". Η διέλευση από τις εθνικές οδούς περιέρχεται στον έλεγχό τους.

    — Η BMW παρουσίασε το νέο SUV και κόλλησε στη γωνία τον ανταγωνισμό. Ειδικοί παπαγάλοι ντυμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν το νέο Cayenne που θα κυκλοφορήσει το 2015.

    — Θα κυκλοφορήσει καινούργιο hot video με το top model Πίππα Ματσοχάλια.

    — Δηλώσεις του ΥΠΕΧΩΔΕ ότι θα κάνουν καινούργιο αυτοκινητόδρομο που θα συνδέει Λαύριο, Μακρόνησο, Άνδρο, Τζια.

    — Αντιδράσεις των εφοπληστών στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ.

    — Βγήκε το νέο iPad. Πρώτος, όπως πάντα, το απέκτησε ο ΓΑΠ.

    — Ο ΓΑΠ έκανε δηλώσεις. Ο Κουλούρης έκανε δηλώσεις. Ο Λαλιώτης έκανε δηλώσεις. Ο Γιακουκάτος έκανε δηλώσεις. Ο Μητσοτάκης έκανε δηλώσεις. Ο ΓΑΠ έκανε δηλώσεις. Ο Πάγκαλος έδωσε εφτά αποκλειστικές συνεντεύξεις. Ο Βενιζέλος απάντησε με έντεκα μονόλογους. Οι δημοσιογράφοι τους είναι εκστασιασμένοι. Η Παπαρήγα έκανε δηλώσεις.

    — Πεσμένη η τηλεθέαση στον Αντένα. Προσλαμβάνει Χατζινικολάου-Τράγκα με σχολιαστή την Κανέλα και τον Γεωργιάδη.

    — Οι φήμες εκτοξεύονται, η τηλεθέαση του Αντένα ανεβαίνει στα ύψη. Το Μέγκα διαπραγματεύεται με τον Χατζηευαγγελάτο.

    — Νέο κύμα απεργιών στα Μέσα μαζικής μεταφοράς.

    — Απεργούν οι υπάλληλοι της Βουλής, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας.

    — Συνελήφθη αστυνομικός στα Εξάρχεια. Αναγνωρίστηκε και αφοπλίστηκε. Μετά την ανάκριση, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Η Ελευθεροτυπία μιλάει για προβοκάτσια.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση