GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κάναμε λάθη και πληρώνουμε τον λογαριασμό»

Βέβαιος για την υπερψήφιση του ελληνικού πακέτου από το γερμανικό κοινοβούλιο δηλώνει πως ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανί...

Βέβαιος για την υπερψήφιση του ελληνικού πακέτου από το γερμανικό κοινοβούλιο δηλώνει πως ήταν ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναφέροντας ότι «οι γερμανοί συνάδελφοι και ο γερμανικός λαός είναι υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης».
Σε συνέντευξή του στη Ραδιοφωνία της Βαυαρίας, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ανέδειξε τη σημασία αντιμετώπισης του εξτρεμισμού.
«Κατά το παρελθόν σκεφτόμαστε για το μέλλον μόνο θετικά, αλλά, φυσικά, κάναμε πολλά λάθη και πρέπει τώρα να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Ταυτοχρόνως πρέπει να υλοποιήσουμε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, να θεμελιώσουμε μια νέα βάση για το κοινό μέλλον μας. Αυτό το έχουμε κατανοήσει και προχωρούμε μαζί με τους Ευρωπαίους φίλους», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Σχολιάζοντας την άνοδο των εξτρεμιστικών δυνάμεων στην Ελλάδα, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι οι Έλληνες ψήφισαν υπέρ της Ευρώπης και επισήμανε ότι «όλοι οι δημοκρατικά προσανατολισμένοι πολιτικοί πρέπει να χειριστούν το ζήτημα με υπευθυνότητα, να ενημερώσουν τον λαό και να δίνουν ευκαιρίες στους νέους».

6 σχόλια

  1. τώραααααααααααααααααααα

    αυτό ψηφίστηκε απο τους Ηλίθιος Γερμαναράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημοσκόπηση: To 43% Γερμανών είναι ηλίθιοι... υποστηρίζουν τη διάσωση της Ελλάδας!

    Σύμφωνα με μέτρηση του πολιτικού βαρόμετρου της δημόσιας τηλεόρασης της Γερμανίας, η (μικρή) πλειοψηφία των Γερμανών απορρίπτει το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα που θα εγκριθεί σήμερα από το Bundestag.

    46% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα προτιμούσαν μια χρεοκοπία της Ελλάδας, ενώ το 43% υποστηρίζουν την επέκταση της χορηγούμενης στήριξης.

    Πιο ξεκάθαρη είναι η απάντηση στο ερώτημα, αν η Ελλάδα πράττει όσα πρέπει, ώστε να υπερβεί την κρίση. Εκεί η πλειοψηφία είναι σαφέστατη, μιας και οι Γερμανοί, παρά τα κτηνώδη μέτρα λιτότητας που υφίσταται η χώρα από την αρχή της κρίσης, θεωρούν ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να κάνει υπερβολικά λίγα.

    Έλλειψη ενημέρωσης ή απλά εστίαση σε κυβερνητικές παραλείψεις;

    [Μπα μάλλον έχουν μάθει ότι 3 χρόνια τώρα δεν έχει απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος...
    παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις των κυβερνήσεων...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποιος μιλάει; αυτός που έμενε σε χλιδάτο ξενοδοχείο του παρισίου και ερχόταν ειδική βοήθεια στο σπίτι του,ενώ καιγόταν η ανατολική αττική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα σώματα ασφαλείας οφείλουν να δώσουν οπλισμό στο κόσμο και οι Ελληνες αξιωματικοί να κατευθύνουν τον κόσμο ναι κηρύξουν πόλεμο στους κατακτητές... ΆΜΕΣΑ ΜΕ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΑ ..ΔΕΝ ΛΕΜΈ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ... ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΌ ΚΑΤΟΧΉ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΆΦΗ ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ...ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΞΟΥΜΕ ...

    Η Ο.Π.Λ.Α...ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΆ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΑΘΗ ,ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΤΣΑΡΟΥΧΟ.ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΛΑΘΟΣ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Συμφωνώ σε αυτό με τον κ. Σόιμπλε. Δεν αλλάζουν εύκολα οι κοινωνίες αγαπητή. Αλλά όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν έχω να πω!», ήταν το σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αυτά έγραψε ένας νενέκος ποιος είναι Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ...Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΟΥ!!!!!!!! ας του πούνε στο αντινιους ότι αυτούς τους λέμε εμείς Γκεσταπίτες ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΦΆΖΟΥΜΕ ΑΛΛΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΩΡΑΚΟ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση