GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή»

Μπορεί να πάτησε τα 100 χρόνια και οι δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, ο εκ των πρωτεργατών της χούντας των συνταγματαρχών Στυλιανός Π...

Μπορεί να πάτησε τα 100 χρόνια και οι δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, ο εκ των πρωτεργατών της χούντας των συνταγματαρχών Στυλιανός Παττακός, ωστόσο δεν φαίνεται να αλλάζει άποψη για το συνέβη την επταετία. Παραμένει αμετανόητος και επιμένει πως «η επανάσταση ήταν ανάγκη».
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζει πως δεν μετανιώνει για τίποτα «ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφο του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη. Η επανάσταση ήταν μία αναγκαιότητα για την πατρίδα».
Αναφερόμενος στην παρούσα πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα ο Παττακός υποστηρίζει πως λυπάται που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο και τονίζει πως μόνο ένας τρελός θα μπορέσει να τη σώσει. «Πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα είναι τολμηρός, ζωηρός, τίμιος που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες και τα ψεύδη και θα μαζέψει τους κουκουλοφόρους», πρόσθεσε.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από την κουβέντα τη Χρυσή Αυγή. Μάλιστα αναφέρει -αναπολώντας το παρελθόν επί δικτατορίας- πως «Αν κάποιος κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή».
Εξομολογείται επίσης ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης τον είχε επισκεφθεί σπίτι του την ημέρα των γενεθλίων του για να του ευχηθεί χαρακτηρίζοντας τον «ένα λαμπρό νέο».

10 σχόλια

  1. ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η οργή του κόσμου με τα νέα μέτρα που συγκεκριμενοποιούνται κάθε μέρα είναι τεράστια. Τα ποσοστά του ΄Σύριζα, των Ανεξάρτητων Ελληνων και της Χ. Α θα αυξηθούν ή και θα διπλασιαστούν τους επόμενους μήνες. Τα 3 κόμματα μαζί( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ , σε λίγο, δεν θα συγκεντρώνουν ούτε το 20% των πολιτών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λιγοτερο που σου αξιζει -με καθε σεβασμο στην ηλικια σου- ειναι "ουστ rε παληογερε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πές μας και εσύ κάτι για τα δικά σας κατορθώματα, διώξατε τον βασιλιά της χώρας και είδατε τα αποτελέσματα όλα τα καθάρματα μετά το 1974 οργίασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Ή ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 67;

    ΠΟΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ;

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ 73 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ,

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

    ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Απριλιανοί πεθαναν στην ψάθα φτωχοι και υπερήφανοι.Τα γαμίδια της μεταπολίτευσης έχουν κλέψει για 10 γενιές στο όνομα της δημοκρατίας και της ασυλίας με μισθούς χλιδής σε περίοδο κρίσης.Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση.Κρέμασμα στην πλατεία Συντάγματος και δημευσεις περιουσιακών στοιχείων τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε φορά που κάθε λογής γραφικοί, δωσίλογοι, κατάσκοποι ξένων μυστικών υπηρεσιών, βάζουν τα πατριωτικά τους ρούχα και παίρνουν την εξουσία ο ελληνισμός συρρικνώνεται.

    Τώρα πώς έχουν το θράσος οι απριλιανοί δικτάτορες, που αντί να εκτελεσθούν οι θανατικές ποινές τους ή τα ισόβια δεσμά τους, βγήκαν έξω και κάνουν δηλώσεις, και καμαρώνουν τα μεταλλαγμένα σκατά τους... εδώ έχουν απόλυτο δίκιο: φταίει η κωλοδημοκρατίά που φτιάξαμε, όπου κάναμε χώρο για όλους, ακόμα και γι' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμάμαι τα έργα επί δικτατορίας. Επέκτειναν ένα λιμάνι στο νησί μου, δηλαδή επιχωμάτωσαν ένα κομμάτι θάλασσα κι έριξαν τσιμέντο. ο εργολάβος πληρώθηκε κανονικά. Σε δυο χρόνια η θάλασσα πήρε το χώμα, έσπασε το τσιμέντο, και η επέκταση αποκόπηκε. Ξέρετε τι έπαθε ο εργολάβος; Όχι απλώς δεν έπαθε τίποτα, αλλά πήρε και άλλα έργα. Αυτά για την τιμιότητα των προδοτών.

    Κατά τα άλλα θυμάμαι πόσο γελοίοι ήταν, όταν περιόδευαν στην επαρχία. Κάποτε το Λαδά τον προσφώνησε ο πρόεδρος, φυσικά ένας διορισμένος τοπικός κατσαπλιάς του εμφυλίου. Είχε βγάλει το δημοτικό, δεν ήξερε καλή ανάγνωση. Ζήτησε λοιπόν να του γράψει το λόγο μια φιλόλογος, η οποία βέβαια εξυμνούσε τη Χούντα, αλλά σε σκληρή καθαρεύουσα. Ο πρόεδρος συλλάβιζε, κόμπιαζε, διάβαζε άλλα αντ' άλλων, από τους εκατό αυθόρμητα προστρέξαντες (τοπικές αρχές και μαθητές) δεν γελούσαν πέντε-έξι άτομα: ο πρόεδρος, ο Λαδάς, ο αστυνόμος, δυο χωροφύλακες κι ο παπάς. Ακόμα και η ακολουθία του Γ.Γ. του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως γελούσαν πίσω από την πλάτη του.

    Όσο περιορίζονταν να λένε μαλακίες (τα θρυλικά "Πιστεύω" του Παπαδόπουλου μνημεία πατριωτικής ανοησίας τα οποία μοίραζαν οι νομαρχίες στις τοπικές αρχές και εξουσίες και στα σχολεία), γελούσαμε πικρά αλλά γελούσαμε. Μετά, αυτά΄τα ανθρωπάρια, αφού απέσυραν τη στρατιά από την Κύπρο, έκαναν και το πραξικόπημα για να ανοίξουν δρόμο στους Τούρκους και μετά τα ανδρείκελα, οι τσάμπα μάγκες, την κοπάνισαν. Ήταν σκληροί τα ανδρείκελα, όταν βασάνιζαν πολίτες που δεν είχαν "ενστερνιστεί" τις φρικώδεις μαλακίες τους.

    Σήμερα οι νεοναζιστικές λέρες που τους μιμούνται, τα κωλόπαιδα της νύχτας, οι θαυμαστές των δωσίλογων και των γερμανοτσολιάδων που η κωλοδημοκρατία μας τους έβαλε στη Βουλή, το παίζουν πατριώτες. Γιατί σε τούτο τον Καταραμένο τόπο, γεμίσαμε από κουκουλοφόρους προοδευτικούς και δωσίλογους πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ 24/11/2012 05:22:00 η τεχνογνωσία που υπήρχε τότε για την κατασκευή λιμενικών έργων ήταν μικρή ακόμα και σε ανεπτυγμένες χώρες.
    Αυτό που περιγράφεις μπορεί να συμβεί και σήμερα δίχως να φταίει ο εργολάβος.
    Σήμερα βέβαια η τεχνογνωσία είναι αρκετά ανεπτυγμένη με αποτέλεσμα τα περιθώρια να μη φταίει κανένας να είναι περιορισμένα.

    Πολιτικός Μηχανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τους Χουντικούς για ένα και μόνο λόγο πρέπει να τους καταδικάσουμε γιατί έδιωξαν τα τότε Λαμόγια που μας Κυβερνούσαν Βασιλιάδες κλπ και μας έφεραν καινούργια πιο πεινασμένα και αχόρταγα Ακηδες, Σιμηταγαδες, Παπαντωνιουδες, Βουλγαράρπαχτρακηδες Γιωργακηνικολακανδρικους ΔΑΜΑΝΑΝΔΡΟΥΛΟΒΕΝΙΖΕΣΚΑΝΔΑΛΑΓΙΟΤΑΓΑΔΕΣ.
    Λέγεται απο τις κακές Γλώσσες ότι όλοι οι Βολευτές πριν μπούνε στην αίθουσα της Βολής περνάνε από το εκκλησάκι όπου υπάρχει η φωτογραφία του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και κάνουν τον Σταυρό τους λέγοντας ΣΕ Ευχαριστούμε ΜΕΓΑΛΕ αν δεν ήσουν εσύ να μας βάλεις στα κόλπα εμείς σήμερα που ξέρεις που θα βρισκόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση