GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι 500.000 δολαρίων έκανε η Λαγκάρντ!..

Στην Ελλάδα οι περικοπές από το ΔΝΤ καλά κρατούν κάτι το οποίο προφανώς δεν ισχύει για το ίδιο το ταμείο αφού διοργανώθηκε ένα λαμπερό πά...

Στην Ελλάδα οι περικοπές από το ΔΝΤ καλά κρατούν κάτι το οποίο προφανώς δεν ισχύει για το ίδιο το ταμείο αφού διοργανώθηκε ένα λαμπερό πάρτι στα γραφεία του, όλο χλιδή για τους υπαλλήλους του και όχι μόνο!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post το πάρτι κόστισε περισσότερο από μισό εκατομμύριο δολάρια και το μενού ήταν  ιδιαίτερα πλούσιο αφού περιείχε χαβιάρι, στρείδια, μους σολομού, ribs με τρούφα, ακόμα και… καλαμάρια ενώ, ιδιαίτερη τιμητική είχε και ο μπακλαβάς!
Άφθονο έρεε  και το αλκοόλ, με ιδιαίτερα κοκτέιλ όπως η γνωστή σε όλους Margarita μέχρι το «Peppermint Patty. Μάλιστα τα ορεκτικά σερβίρονταν από τις 20:00 έως τις 21:30, το κυρίως μενού από τις 20:00 έως τις 23:00 , ενώ μετά τις 22.30 υπήρχαν φρούτα, τυρί και γαλλική μπαγκέτα σε κάθε όροφο, έτσι ώστε να μπορούν να γευτούν τα εδέσματα και οι λίγο καθυστερημένοι.

1 σχόλιο

  1. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση