GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην Δήμαρχος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ παραπέμπεται για απάτη σε βαθμό κακουργήματος...

Πρώην Δήμαρχος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, παραπέμπεται για απάτη σε βαθμό κακουργήματος και μαζί του έχει «συμπαρασύρε...

Πρώην Δήμαρχος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, παραπέμπεται για απάτη σε βαθμό κακουργήματος και μαζί του έχει «συμπαρασύρει» και 5 υπηρεσιακούς υπαλλήλους.
Στον πρώην Δήμαρχο έχει επιβληθεί χρηματική εγγύηση 60.000€ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα! Θα μπορεί άραγε να πολιτευθεί ξανά;;; Μαργαριτάρι … ο Δήμαρχος!
http://piazzadelpopolo.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7786.html

3 σχόλια

  1. Προφυλακίσεις και δραματικές εξελίξεις με το οικονομικό σκάνδαλο του Δήμου Μυκόνου.

    Δραματικές είναι οι εξελίξεις με το οικονομικό σκάνδαλο του Δήμου Μυκόνου.

    Πίσω απόν τα σίδερα της φυλακής βρίσκονται δύο υπάλληλοι του Δήμου που εμπλέκονται με την υπόθεση. Πρόκειται για τον π. προϊστάμενο των Οικονομικών Υπηρεσιών και τον εισπράκτορα του Δήμου που κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στις δικαστικές φυλακές της Χίου.

    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο π. δήμαρχος Χρήστος Βερώνης. Η απόφαση για τον π. δήμαρχο ελήφθη την Τρίτη 4/12 με τους περιοριστικούς όρους να αφορούν χρηματική εγγύηση 150.000 ευρώ που πρέπει να καταβάλει, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

    Στις ανακριτικές αρχές θα απολογηθεί και ο νυν δήμαρχος Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ενώ η υπόθεση θα εκδικασθεί στο αρμόδιο δικαστήριο μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο.

    Συνολικά με την υπόθεση εμπλέκονται 19 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωω..πω..ρε πούση μου !!!!!!!!
    Πάλι μας συκοφαντούν οι ..ναζί

    "Πρώτη" στη διαφθορά η Ελλάδα μεταξύ των χωρών της ΕΕ.
    Το μεγαλύτερο ποσοστό διαφθοράς από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει η Ελλάδα, σύμφωνα με έναν παγκόσμιο δείκτη της οργάνωσης Διεθνούς Διαφάνειας, ευρισκόμενη μάλιστα χαμηλότερα από την πρώην κομμουνιστική Βουλγαρία, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το πρακτορείο Reuters.

    Ο δείκτης για τη διαφθορά δημοσιεύθηκε σήμερα, και εμφανίζει ότι και άλλες χώρες της ευρωζώνης, όπως η Ιταλία, εμφανίζουν υψηλά ποσοστά διαφθοράς, υψηλότερα μάλιστα από αυτά της Ρουμανίας.

    Στην ετήσιά έκθεσή της η οργάνωση Διεθνούς Διαφάνειας, καλεί τις ευρωπαϊκές και άλλες κυβερνήσεις να προσπαθήσουν περισσότερο να καταπολεμήσουν τη διαφθορά, σε τομείς όπως οι δημόσιοι διαγωνισμοί, η χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων και η φοροδιαφυγή.

    «Τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να αποτελέσουν ένα προειδοποιητικό μήνυμα για την ΕΕ, να απαιτήσει περισσότερες πληροφορίες και δικαιοδοσία από τα κράτη-μέλη της», αναφέρει η αναλυτής της Διεθνούς Διαφάνειας, Jana Mittermaier

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση