GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάπτυξη και κουραφέξαλα

The  bond holder  Οι  μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δημιούργησαν 77% από τις καινούργιες θέσεις εργασίας στη Αμερική τα τελευ...


The  bond holder 
Οι  μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δημιούργησαν 77% από τις καινούργιες θέσεις εργασίας στη Αμερική τα τελευταία 3 χρόνια. Στην χώρα μας οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κλείνουν.
Μελέτες έχουν αποδείξει ότι για να υπάρξει ανάπτυξη υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. 
Με σειρά προτεραιότητας.
Σιγκαπούρη- πρώτη στη λίστα παγκοσμίως
Α. Κράτος δικαίου Β. Επένδυση στην ερευνά και τεχνολογία Γ. Κίνητρα για της μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Δ. Σταθερό φορολογικό πλαίσιο Ε. Συγκεκριμένες διαδικασίες και χρονοδιαγράμματα για την έκδοση άδειας της επένδυσης Ζ . Διαφθορά
Ελλάδα – 135 στη λίστα παγκοσμίως
6-9 χρόνια για να κλείσει μια υπόθεση 178 στην λίστα για έρευνα και τεχνολογία στον κόσμο κάτω από την Μοζαμβίκη- τα πάνε  στην Ελβετία οι έξυπνοι. Κίνητρα -οι «ειδικοί»  τα εκμεταλλεύονται με εκβιασμούς , καθυστερήσεις, αυθαιρεσίες Κάθε χρόνο κάτι καινούργιο η στην φορολογία η στα χαράτσια Καμία καταγραμμένη διαδικασία χρονοδιάγραμμα — όλα θολά Διαφθορά ΠΑΝΤΟΥ.
Και κάτι άλλο. Το κόστος εργασίας δεν είναι μέσα στις προϋποθέσεις. Το εργατικό κόστος ενός κινητού τηλέφωνου είναι 5% από την τελική τιμή. Αυτή είναι η καινούργια οικονομία.
Όχι οι μπαρούφες της τρόικας και των πουλημένων που κατεβάζουν τους μισθούς για να διώξουν το μέλλον της χώρας – τα παιδιά μας.
Φαίνεται ο κύριος Προβόπουλος δεν ξέρει την μελέτη. Μάλλον ανάπτυξη γι’ αυτόν είναι  το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να κλείσουν τρύπες στον προϋπολογισμό.
Και θα συνεχίσουν να μας λένε οι πολιτικοί μας και η τράπεζα της Ελλάδος για ανάπτυξη.
Την πραγματική ανάπτυξη ξεχάστε την. 
Κανένας δεν θα επενδύσει στην Ελλάδα μας με αυτές τις συνθήκες.
Μονό αν γίνει ένα ξεκαθάρισμα από τις πρακτικές μιας γενιάς ελίτ και πολιτικούς  που έκλεψαν και λεηλάτησαν τον τόπο θα δούμε άσπρη μέρα.
Πηγή:kostasxan.blogspot.com

1 σχόλιο

  1. Μήπως η Ελλάδα κατασκευάζει κινητά,και δεν το πήραμε είδηση;;;
    Τί παραδείγματα ειναι αυτά;
    Μήπως εισαι δημόσιος υπάλληλος;
    Κάτι τέτοια λέτε και κοίτα που καταντήσαμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *