GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στουρνάρας: Θέλω να κοιμηθώ...

«Θα μείνω στο σπίτι μου, δεν θα πάω πουθενά, θα πέσω να κοιμηθώ και θα ήθελα να ξυπνήσω την... Πρωτοχρονιά», έλεγε ο Γιάννης Στουρνάρας σ...

«Θα μείνω στο σπίτι μου, δεν θα πάω πουθενά, θα πέσω να κοιμηθώ και θα ήθελα να ξυπνήσω την... Πρωτοχρονιά», έλεγε ο Γιάννης Στουρνάρας στους συνεργάτες του, ευχόμενος "Καλές γιορτές", πριν ...κάνει χρήση της άδειας μίας εβδομάδας, που του έδωσε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Στουρνάρας όμως έλεγε και κάτι άλλο: «Όπως δουλέψαμε σαν μία ομάδα για τη δόση, έτσι θα πρέπει να δουλέψουμε για την ανάπτυξη και κυρίως, αυτό που μετράει περισσότερο για την εφαρμογή των μέτρων».
Πηγή: Βηματοδότης

5 σχόλια

  1. PASOKOPRESS
    XRIAZETE NA ALAKSIS GRAMH PLEUSHS!
    AKOLOU8ISE TA ALLA PASOKIA KAI ARXISE NA LIVANIZEIS TON TSIPRA,
    DEN VLEPEIS OTI DEN SE DIAVAZEI KANENAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις λάθος οι πραγματικοί βιοπαλαιστές αριστεροί που εξαπατούσε χοντρά για πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ για να τους κλέψει την ψήφο ψηφίζουν Τσίπρα, οι βέροι καρεκλοκένταυροι Παπανδρεικοί Πασόκοι στηρίζουν ακόμα ΠΑΣΟΚ ... και ΣΑΜΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SWSTA GIAFTO EINAI STO 5% TO PASOK
    KAI 20% O SAMARAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κοιμηθείς και να μην ξαναξυπνήσεις ποτέ αρχίδι πασοκόμουνο μας αποτελείωσες μας κατέστρεψες τρείς γενιές εσύ και ο Σαμαράς.Εμείς δεν μπορούμε να κοιμηθούμε καθόλου ψαλιδοχέρη.Κρέμασμα στο Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση