GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΙΣΑ ζητά ενίσχυση των νέων ιατρών

Ο ΙΣΑ ζητά ενίσχυση των νέων ιατρών Αναγκαία, κρίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, την ενίσχυση των νέων ιατρών με επιχορήγηση από τον ΟΑΕ...

Ο ΙΣΑ ζητά ενίσχυση των νέων ιατρών
Αναγκαία, κρίνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, την ενίσχυση των νέων ιατρών με επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ και απευθύνεται με επιστολή προς τον υπουργό εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, η παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία δυσχεραίνει την άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, διότι όπως σας είναι γνωστό η επάνδρωση ενός ιατρείου προϋποθέτει την επένδυση ιδιαιτέρως υψηλού κεφαλαίου για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να μην δύνανται οι νέοι ιατροί να παρέχουν τις ιατρικές υπηρεσίες τους και να παραμένουν άνεργοι, μη έχοντας εναλλακτικό εισόδημα επιβίωσης», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΙΣΑ, στη συνέχεια της οποίας καταγράφεται η ανάγκη επιδότησης των νέων ιατρών:
«Κρίνεται λοιπόν αναγκαία η επιδότηση των ιατρών μέσω προγράμματος ενίσχυσης του ΟΑΕΔ, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα, προκειμένου να ενισχυθούν οι ιατροί, ώστε να έχουν τη δυνατότητα επάνδρωσης των ιατρείων τους με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, τα οποία συνδράμουν καθοριστικά στην άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος».
Κλείνοντας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, καλεί τον Γιάννη Βρούτση, να μεριμνήσει για την οικονομική ενίσχυση των ιατρών μέσω του σχετικού προγράμματος, το οποίο θα συνδράμει καταλυτικά τόσο στην ενίσχυση του χώρου της υγείας, όσο και στην εύρυθμη άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος από τους νέους ιατρούς.
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση