GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάψευση για Κορεάτη

Toυ Τάκη Μίχα Το υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδει την καταγγελία του Κορεάτη τουρίστα ότι υπέστη ξυλοδαρμό από την ελληνική αστυνομία. Στ...

Toυ Τάκη Μίχα
Το υπουργείο Εξωτερικών διαψεύδει την καταγγελία του Κορεάτη τουρίστα ότι υπέστη ξυλοδαρμό από την ελληνική αστυνομία. Στην ιστορία αυτή αναφερθήκαμε σε πρόσφατο δημοσίευμα μας.
Η ιστορία του ξυλοδαρμού του Κορεάτη τουρίστα αυτή πού πρωτοαναφέρθηκε σε εκπομπή του BBC και έκανε τον γύρο του κόσμου έχει προκαλέσει  μεγάλη αγανάκτηση στην πατρίδα του φερόμενου ως θύματος.
Όμως με δήλωσή του ο Έλληνας πρέσβης στην Σεούλ αναφέρει ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο: «Από έρευνα των αρμοδίων ελληνικών αρχών»  αναφέρει «προέκυψε ότι πρόκειται για αβάσιμες καταγγελίες».
Πάντως επί του παρόντος τουλάχιστον οι ελληνικές αρχές δεν κρίνουν σκόπιμη την παρέμβαση μέσω του Τύπου στην δημόσια συζήτηση για το θέμα στην Κορέα καθ όσον κρίνουν ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγαλύτερη δημοσιότητα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση