GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικαστές: Να μην φορολογείται το αντισταθμιστικό επίδομα μας όπως γίνεται και για το βουλευτικό

Να μην φορολογείται το αντισταθμιστικό επίδομα των δικαστών, ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά οι δικαστικές εν...

Να μην φορολογείται το αντισταθμιστικό επίδομα των δικαστών, ζητούν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά οι δικαστικές ενώσεις.
Επισημαίνουν ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο, καθώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει και με...το αντίστοιχο βουλευτικό επίδομα.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή τους που κοινοποιείται και στους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, οι δικαστές απαιτούν την ανάκληση εγγράφων του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων Χάρη Θεοχάρηπου ορίζει ως φορολογητέο το συγκεκριμένο επίδομα.

1 σχόλιο

  1. Αντι να ζητουν την ακυρωση του βουλευτικου προνομιου θελουν να φανε και αυτοι απο τα λεφτα των φορολογουμενων.Ποιος θα μας προφυλαξει απο τους φυλακες? Προφανως δεν υπαρχει τροπος.Ειναι ξεκαθαρο οτι το πολιτευμα μας ειναι ολιγαρχικο και δεν εχει σχεσει με την Δημοκρατια.Αφιονισμενες ιδιοτελεις ομαδες ΔΥ εφορμουν επι των φορων και κατασπαρασουν τα παντα.ΚΛΗΡΩΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΔΕ ΑΙΡΕΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟΝ ελεγε ο Αριστοτελης.Η 'δημοκρατια' μας η θα γινει αμεση δημοκρατια η να παει στα κοματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση