GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ:Η Βουλή είναι για τα μπάζα...

"Έτσι όπως λειτουργεί η Βουλή είναι για τα μπάζα. Και το εννοώ αυτό το πράγμα", τόνισε ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στο "Marcon...

"Έτσι όπως λειτουργεί η Βουλή είναι για τα μπάζα. Και το εννοώ αυτό το πράγμα", τόνισε ο Τέρενς Κουίκ μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου .
"Δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι η Βουλή. Εδώ και  το σχέδιο Αθηνά ντρέπονται να το φέρουν στη βουλή ως νομοθέτημα για να το συζητήσουμε. Θα το φέρουν σε μια Επιτροπή και μετά ποιος τον είδε τον Παναγή;", είπε ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, και έκανε λόγο για κανιβαλισμό: "Aυτοί είναι ανθρωποφάγοι, δεν είναι κυβέρνηση. Έχουν καταφέρει το πόλεμο των πόλεων. Να στρέφεται η μία πόλη κατά της άλλης".
Ο κ. Κουίκ, ερωτηθείς για τις  δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στη Real News, μέσω της οποίας ζήτησε την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό και πρότεινε για το αξίωμα αυτό τον Κώστα Καραμανλή, είπε: "Θέμα 'Καραμανλή' δεν έχει φέρει ο Πάνος Καμμένος σε καμία από τις συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής μας ομάδας.  Δεν έχουμε ποτέ κουβεντιάσει ποτέ θέμα που να αφορά στον επόμενο πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Ουδέποτε μας έχει απασχολήσει. Δεν ξέρω αν θα μας απασχολήσει στο συνέδριο.".
"Η προσωπική μου θέση είναι ότι δεν είναι ώρα να εμπλακούμε σε συζητήσεις  που θα αφορούν στον οποιοδήποτε θα πρέπει να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά από τρία χρόνια", πρόσθεσε.


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση