GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποινική διώξη σε βάρος Βουλγαράκη- Δούκα- Παπαντωνίου για πόθεν έσχες

Ποινικές διώξεις σε βάρος τριών πρώην υπουργών για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες... άσκησε η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας. Πρόκειτ...

Ποινικές διώξεις σε βάρος τριών πρώην υπουργών για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες... άσκησε η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.
Πρόκειται για τους κ.κ. Γιώργο Βουλγαράκη, Πέτρο Δούκα και Γιάννο Παπαντωνίου οι οποίοι θα βρεθούν. στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά τα στοιχεία που είχε αποστείλει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα πόθεν έσχες.
Ο κ. Δούκας κατηγορείται για ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης το 2011 (χρήση 2010) και συνδέεται με την ξαφνική μείωση της περιουσίας του κατά 1,1 εκατ. ευρώ στις τραπεζικές του καταθέσεις κατά το 2010 σε σχέση με το 2009.
Για του Γιάννο Παπαντωνίου και Γιώργο Βουλγαράκη καθοριστική φαίνεται ότι ήταν η λίστα Λαγκάρντ καθώς μετά τη δημοσιοποίησή της εντοπίστηκαν περιουσιακά στοιχεία των συζύγων τους που δεν είχαν δηλωθεί.

2 σχόλια

  1. Γιώργος Βουλγαράκης, ο ΑΚΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Ο «Μεγιστάνας» Γιώργος Βουλγαράκης-Ντοράκης, που ουδέποτε δούλεψε στην ζωή του, ο Έλληνας Πολιτικός με τα δεκάδες ακίνητα που “απέκτησε” μέσα από την πολιτική του απληστία, μας προέκυψε πολυεκατομμυριούχος ο τ. Υπουργός και Βουλευτής της ΝΕΑΣ ∆ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με μία πλειάδα μπροστινών-αχυράθρωπων κουμανταδόρων των παράνομων πράξεων όπου οι Εισαγγελικές Αρχές της χώρας ερευνούν και θα ερευνούν ίσως για χρόνια.

    Τα ονόματα του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη και της συζύγου του Αικατερίνης Πελέκη περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε ο Oικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης στην Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής.

    Ο Ντοράκης με αδιάσειστα στοιχεία περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι αυτός . http://www.scribd.com/doc/91829252( Μανώλης Χατζησάββας Ρόδος) και όποιος έχει τα @ρχίδια ας τα διαψεύσει συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αρχιλαμόγιο Ντοράκη , το διόρισε ο Μητσοτάκης πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ,το έβγαλε βουλευτή ,το έκανε Υφ/γό στο ΥΠΕΧΩΔΕ... (ΤΕLESTET κτλ) και πάρα λίγο να το διόριζε και αρχιεπίσκοπο αν τον παντρευοτανε η πρωθιέρεια της διάπλοκης…

    Με την ανεξήγητη εύνοια του επίγονου ανιψιού Κωστάκη Καραμανλή και τις εύλογες ευλογίες της αρχομανούς Ντόρας , μέσα σε 5 χρόνια πέρασε από τρία σοβαρά Υπουργεία.(Δημοσιάς τάξης…Πολιτισμού… Ναυτιλίας…)με μηδενικό έργο και ανεξήγητη απροσδιόριστη αύξηση της ατομικής του περιουσίας.

    Δήλωσε ο παρλαπίπας , κοτεράκιας , ο κωλο –νακιώτης ότι το νόμιμο είναι και ηθικό για να δικαιολογήσει την ίδρυση ΟΦΣΟΡ εταιριών που ίδρυσε με προφανή σκοπό την απόκρυψη της τεράστιας περιουσίας του και την σχετική φοροαπαλλαγή.
    (Δηλωμένα 52 ακίνητα, συν κότερα, συν καταθέσεις , συν κινητά , συν …)

    Ο ΝΤΟΡΑΚΗΣ εκφράζει την απολυτή διαφθορά των Μητσοτακό- πολιτικάντηδων , δημοσυντήρητων οικονομησάριων…

    Ο λαός μας δέν ξεχνά και τα λαμόγια τα κυνήγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση