GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πέλεκυς» σε όσους οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ

Εντείνονται οι έλεγχοι της Τροχαίας ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα, με την Τροχαία να κάνει μπλόκα και ελέγχους. Όπως δήλω...

Εντείνονται οι έλεγχοι της Τροχαίας ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα, με την Τροχαία να κάνει μπλόκα και ελέγχους.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Μανώλης Χρυσός, στο στόχαστρο των ανδρών της Υπηρεσίας θα βρεθούν όσοι οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, όσοι παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη, και όσοι υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας.
Ο κ. Χρυσός σημείωσε ότι το 60% των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στο Ηράκλειο οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός, που ανησυχεί και προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς τους θανάτους, τους ακρωτηριασμούς και τους βαρύτατους τραυματισμούς, οι οδηγοί δε λένε να συμμορφωθούν!
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί φέτος και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο, εκτός του ΒΟΑΚ, που όπως έγραψε το cretalive διεκδικεί ακόμη μία θλιβερή «πρωτιά», καθώς βρίσκεται μέσα στα 14 σημεία καρμανιόλες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση