GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρι & Πίπα "αναλαμβάνουν" τον πρίγκιπα-ανιψιό

Ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) είναι μόλις τεσσάρων ημερών, φαίνεται όμως ότι το θέμα της "διασκέδα...


Ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate) είναι μόλις τεσσάρων ημερών, φαίνεται όμως ότι το θέμα της "διασκέδασης" το έχει λυμένο εφ όρου ζωής...
Η δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον δεύτερο στη διαδοχή για τον βρετανικό θρόνο γιο του πρίγκιπα Καρόλου στις 22 Ιουλίου.

Ο Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος (George Alexander Louis), όπως είναι ολόκληρο το όνομα του μωρού, βρίσκεται –μαζί με τους γονείς του εννοείται- στο σπίτι των παππούδων Μίντλετον (Middleton) στην εξοχή όπου θα περάσει περίπου τους δύο πρώτους μήνες της ζωής του.
Με θείους σαν τον Χάρι και την Πίπα η Κέιτ και ο Γουίλιαμ δεν θα πρέπει να ένουν καμμία έννοια!
Στο μεταξύ, ο μικρός πρίγκιπας έχει γνωρίσει και τους υπόλοιπους συγγενείς μεταξύ των οποίων τη βασίλισσα προ-γιαγιά του και τους θείους του, πρίγκιπα Χάρι (Prince Harry) και Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton).

Γνωστά "άτακτα" παιδιά οι θείοι του Τζορτζ ανέλαβαν –και επίσημα- την "καλοπέρασή" του.
Ο Χάρι γνώρισε τον ανιψιό του την Τετάρτη και σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης ο μικρός "είχε πλαντάξει στο κλάμα, όπως όλα τα μωρά", αλλά στο τέλος κατάφερε να κλέψει μια αγκαλίτσα.
"Είναι τέλειο να έχεις ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ελπίζω μόνο ο αδελφός μου να ξέρει πόσο ακριβά κοστίζουν οι υπηρεσίες μου ως μπέιμπι σίτερ", αστειεύτηκε ο 28χρονος πρίγκιπας, ο οποίος λέγεται ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την επισημοποίηση του δεσμού του με την Κρεσίντα Μπόνας (Cressinda Bonas).
Όσο για τον ρόλο του ως θείος; Ο Χάρι υπήρξε ξεκάθαρος: "Εγώ οφείλω να διασφαλίσω ότι θα έχει μια καλή ανατροφή, να τον προστατέψω από τις κακοτοπιές και να εξασφαλίσω ότι θα διασκεδάζει. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους γονείς του".
Και προφανώς σε αυτό το τελευταίο κομμάτι θα έχει βοήθεια από τη μικρή αδελφή της νύφης του, η οποία επίσης δήλωσε πανευτυχής που έγινε θεία τονίζοντας τη συγκίνηση που η άφιξη του ανιψιού της χάρισε.

womenonly.gr

1 σχόλιο

  1. Άκου ώντας ειδήσεις στο ΜΕΓΑ channel άρχισα να πιστεύω δύο πράγματα
    1. Οτι είμαστε μέλος της αγγλικής κοινοπωλητιας για να ασχολουμαστε με εαυτούς
    2.οτι κακώς διωξαμε τον βασιλεία Κωνσταντίνο αφού απ ότι φαίνεται τραβιέται η βασιλεία στο ελλαδισταν
    Είμαστε για τον Πούλο κοινώς σαν κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση