GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Αλέξης γυρνάει την πλάτη στους συνταξιούχους..."

Διάβασα ένα άρθρο της Αυγής σήμερα. Μέσα υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο να κοπούν οι συντάξεις των στρατιωτικών παρά τα εξοπλιστικά....


Διάβασα ένα άρθρο της Αυγής σήμερα. Μέσα υποστηρίζει ότι είναι καλύτερο να κοπούν οι συντάξεις των στρατιωτικών παρά τα εξοπλιστικά. Και εν κατακλείδι λέει ότι αν είχαν λίγο τσίπα επάνω τους θα έπρεπε να προτείνουν μόνοι τους τις περικοπές των συντάξεων τους παρά να κινδυνεύσει η άμυνα της χώρας. Αυτό ήταν το πόρισμα.
Οι απόστρατοι και ένστολοι της χώρας χαιρετίζουν την απόφαση του μεγάλου ηγέτη. Και θα επανέλθουν προτείνοντας όχι μόνο την πλήρη διακοπή των συντάξεων τους αλλά και την αύξηση και κατά μερικά εκατομμύρια της κρατικής χρηματοδότησης του ΣΥΡΙΖΑ στον σκληρό αγώνα για την κατάληψη της εξουσίας υπέρ του λαού.
Εύγε Ναπολέων της Ελλάδας!
Υ.Γ Είναι προφανές ότι στον όρο ''λαός'' δεν χωράει όποιος φοράει στολή.
Αναγνώστης

5 σχόλια

  1. Αυτός ο απίστευτος αχταρμάς προσώπων και ιδεολογιών θα δει εξουσία όταν ο ήλιος ανατείλει από την δύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσιπρα
    Κανεις οτι μπορείς για να δινεις βημα και ανασα ζωης στα λαμογια της δεξιας και των απατεωνων του ΠΑΣΟΚ που καταληστεψαν και κατεστρεψαν την χωρα.

    Τους δινεις λογο υπαρξης την στιγμη που βυθιζονται στα σκατα στην συνειδηση του λαου οσων ακομα σκεφτονται σαν λαος και οχι σαν κομματοσκυλα.

    Δεν εχεις παραδειγματιστει απο τον ψευτη πρωθυπουργο με τα Ζαππεια τα λαθος μειγματα πολιτικης τα μεγαλα λογια και τα ατελειωτα ψεμματα που αραδιασε στον τοπο; Ειναι απο το ιδιο καλουπι με τον προκατοχο του τον πανηλιθιο που ακομα κανει διακοπες και προσπαθει να χαρτογραφησει τα νερα...ειναι απο τα ιδια σκατα φτιαγμενοι.
    Οταν μιλας την γλωσσα της αληθειας σε αυτο τον λαο χλευαζεσαι και απαξιωνεσαι οταν τον παραμυθιαζεις και του ταζεις τα παντα γραφωντας τον στα παπαρια σου οταν ερχεσαι στην εξουσια είσαι Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ!!!!!!ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΛΑΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    Κριμα....

    Ριξε μια ματια γυρω σου να δεις το μεγαλειο της μαλακιας που δερνει αυτον τοπο και διαμορφωσε την ιδια συχνοτητα στον λογο σου αν πραγματικα θελεις να ερθεις στην εξουσια.
    Ταξε λεφτα μπουζουκια πουτανες τσιφτετελια διακοπες ξαπλες αραγμα παπατζηλικι αεριτζιδικα λεφτα και θα σπασεις ρεκορ στις εκλογες.

    Πες τους αυτα που θελουν να ακουσουν και κανε ακριβως τα αντιθετα!!! θα σε βρισουν θα "αγανακτησουν" αλλα θα παραμεινουν στημενοι στα 4 να τους ξεπατωνεις!!ειμαστε βιτζιουζος λαος ο γαμιας μας δεν μας φτανει να μας πηδαει πρεπει να μας λεει και το ποιημα στο αυτι για να καυλωνουμε και να του βγαζουμε ολα τα γουστα.

    Οποτε οπως καταλαβαινεις λαθος δρόμο ακολουθείς ξερουν τα λαμογια τι κανουν εχουν καταλαβει με τι μαλακισμεον λαο εχουν να κανουν εσυ δεν το εχεις καταλαβει και μιλας σε αλλη συχνοτητα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, αυτοί δίνουν την "τελευταία ρανίδα του αίματός" τους για την πατρίδα και κάνουν έτσι για κάτι ψωροευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 11:45:00 μ.μ. έλα μου ντε ;;;;(κολοκύθια δίνουν την "τελευταία ρανίδα του αίματος" ! στην μάχη ,όλοι αυτοί που κλαψουρίζουν για λίγα ευρώ, την ώρα που έχουμε 1,5 εκατ. άνεργους κι ο κόσμος πηδάει απ 'τ μπαλκόνια, θα φωνάζουν...μαμά .....!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση