GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρση προστασίας πρώτης κατοικίας ισοδυναμεί με πτώση της κυβέρνησης!‏

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε στον Ρ/Σ Alpha 9,89: «Εάν έρθει πρ...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, δήλωσε στον Ρ/Σ Alpha 9,89:
«Εάν έρθει πρόταση νόμου που θα επιτρέπει μερικώς ή ολικώς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, εκτιμώ ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει. Εφόσον διατηρούνται οι σημερινές οικονομικές συνθήκες της ύφεσης και της ανεργίας, είναι απαραίτητο να επεκταθεί το μέτρο προστασίας της πρώτης κατοικίας έως τουλάχιστον το 2015 όπως προτείνει η ΔΗΜΑΡ.»





1 σχόλιο

  1. TO ΜΠΟΤΟΞ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΩΜΟΣ
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΦΟΡΩΝ
    Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΥΣΤ
    ΚΟΠΡΙΤΗ.Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΕΕ ΟΣΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ .ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΣΙΡΑΚΗ ΗΣΟΥΝ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΣΑΥΡΑΣ.ΣΤΗΝ
    ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΠΟΥ ΣΧΙΖΕΙ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΜΑΡΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση