GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η προφητεία του γέροντος Παίσιου για τη Συρία

Είχε γραφτεί, ότι ο άγιος γέρων Σιατίστης Αντώνιος είπε λίγο πρίν την οσιακή κοίμησή του για τον παγκόσμιο πόλεμο: «Όταν αρχίσει απ΄ τη ...

Είχε γραφτεί, ότι ο άγιος γέρων Σιατίστης Αντώνιος είπε λίγο πρίν την οσιακή κοίμησή του για τον παγκόσμιο πόλεμο: «Όταν αρχίσει απ΄ τη Συρία… θα γενικευτεί» Η φράση αυτή ωστόσο τελικά αποδίδεται στον ίδιο τον γέροντα Παίσιο. 

Ο αγ. γ. Αντώνιος είχε επισκευθεί κάποτε τον αγ. γέροντα Παΐσιο ο οποίος του είπε με κατηγορηματικό τρόπο ότι «Από την Συρία θα ξεκινήσει ο παγκόσμιος πόλεμος».

3 σχόλια

  1. OXI , PSEMMA ! EGW TO EIXA PEI ! (APODEIKSE AN MPOREIS OTI DEN EINAI ETSI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι αρλούμπες, που παρουσιάζουν τους Γέροντες να μιλούν επί παντός επιστητού, δημιουργούν τους "Παστίτσιους".

    Έλεος μ' αυτή την Γεροντολαγνία πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμένο όντως το έχει πει ο Γέροντας Παΐσιος και είναι γραμμένο σε διάφορα βιβλία που αναφέρονται στη ζωή του και που έχουν κυκλοφορήσει πολλά χρόνια πριν.

    Όποιος αμφιβάλλει, μπορεί να πάει στα βιβλιοπωλεία και να ψάξει.

    Αυτό δεν σημαίνει πως όλα όσα κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο είναι όντως λόγια κάποιου Γέροντα, αφού όντως υπάρχει εκμετάλλευση.

    Περί Συρίας, όμως, αληθεύει, χωρίς βέβαια να μπορούμε να πούμε ότι αφορά σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση