GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και τρίτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ο Γ. Κουτσούκος) κατά του ξεπαγώματος των πλειστηριασμών...

Μετά τον Μ. Κασσή και την Θ. Τζάκρη, δήλωση έκανε από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Κουτσούκος (στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία) για την ανάγκη π...

Μετά τον Μ. Κασσή και την Θ. Τζάκρη, δήλωση έκανε από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Κουτσούκος (στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία) για την ανάγκη παράτασης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών και την προστασία των δανειοληπτών.
Αναλυτικά δήλωσε:
Η απαγόρευση των πλειστηριασμών όπως νομοθετήθηκε με το Ν. 3869/2010 και ισχύει έκτοτε με αλλεπάλληλες παρατάσεις, ήταν μια πολιτική επιλογή προκειμένου να προστατεύσει τους δανειολήπτες από τις καταχρηστικές πρακτικές των τραπεζών, με δεδομένο ότι υπάρχει πραγματική αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους .
Οι λόγοι για τους οποίους νομοθετήθηκε η απαγόρευση των πλειστηριασμών όχι μόνο δεν εξέλειπαν γι’αυτό επιβάλλεται να γίνει άμεσα η νομοθέτηση της παράτασής τους. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι απαράδεκτη.
Επιβάλλεται επίσης να προωθηθούν από την Κυβέρνηση οι προτάσεις που έχει καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για την διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής και του περιεχομένου του Ν. 3869/2010 και σε άλλες κατηγορίες προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση