GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: «ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ» (BINTEO)

  Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης εκτός ΗΠΑ που ΔΕΝ αγωνίζεται στο ΝΒΑ; Οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ συμμετείχαν σε μία...

  Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης εκτός ΗΠΑ που ΔΕΝ αγωνίζεται στο ΝΒΑ; Οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ συμμετείχαν σε μία έρευνα όπου τους τέθηκε και το παραπάνω ερώτημα.
Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν η δεύτερη επιλογή με 14,3% μαζί με τον Ρούντι Φερνάντεθ, ενώ πρώτος ήταν με 25% ο Νίκολα Μίροτιτς και την τέταρτη θέση μοιράστηκαν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο και ο Ντάριο Σάριτς με 10,7%.
Πηγή: Sport-fm.gr
- See more at: http://arouraios.gr/2013/10/deuteros-kaluteros-paikths-ektos-nba-o-spanoulhs/#sthash.qTG4eWjA.dpufΟ Πέτρος Κωστόπουλος μάς έχει τρελάνει στις αποκαλύψεις μέσα απο την εκπομπή «Πρωινό μου» και μια απο αυτές είναι οτι πήγαν να τον πυροβολήσουν τρείς φόρες.
Συγκεκριμένα είπε: «Ήμασταν με μηχανές και πήγαν να μας πυροβολήσουν τρεις φορές, γιατί είχαμε μακριά μαλλιά και Harley Davidson. Μέσα σε ένα μπαρ, επειδή ο φίλος μου ο Παύλος κάνει πλάκες και έκανε τον ψιλοgay και σηκώθηκαν δύο να μας την σουτάρουνε. Στο Τέξας οι άνθρωποι είναι υπάνθρωποι. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τα όπλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση