GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθεσιμότητα ΑΕΙ: Εμπλοκή λόγω… λινκ

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διαδικασία ένταξης των διοικητικών υπαλλήλων οκτώ ΑΕΙ σε διαθεσιμότητα Είναι χαρακτ...

Συνεχίζονται τα προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διαδικασία ένταξης των διοικητικών υπαλλήλων οκτώ ΑΕΙ σε διαθεσιμότητα

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας έχει δημοσιοποιηθεί από την περασμένη Πέμπτη (σ.σ. άρα προφανώς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου το έχει εκπονήσει νωρίτερα) ενώ η σχετική ΚΥΑ των κυρίων Αρβανιτόπουλου και Μητσοτάκη υπεγράφη την περασμένη Παρασκευή, ακόμη δεν έχει βγει στον «αέρα» ο ιστότοπος στον οποίο θα απογράφονται οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ.

Το γεγονός έχει προκαλέσει τα σκωπτικά σχόλια συναδέλφων του υπουργού Παιδείας στο υπουργικό συμβούλιο. Είναι ενδεικτικό ότι ένας εξ’ αυτών έλεγε στην aftodioikisi.gr ότι «εμείς, πάντως, εργαζόμαστε τα Σαββατοκύριακα»!

Πάντως, πηγές του υπουργείου Παιδείας διαβεβαίωναν ότι το λινκ για τη συμπλήρωση των στοιχείων των 1.349 διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ θα είναι έτοιμο σήμερα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

3 σχόλια

  1. Φούλαρέ τοοοοοοοοοοοοο!

    Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης θα καλύψει το κόστος για τα καύσιμα των τανκς και των αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

    Προφανώς, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για το πρόστιμο 240 εκατομμυρίων ευρώ στην Motor Oil που ακυρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο αλλά και για την δωρεάν παραχώρηση της ψηφιακής άδειας για το Star και το Mega.

    Στους Ιταλούς μπορεί να πεις «ΟΧΙ», στον Βαρδινογιάννη αποκλείεται.

    Υποθέτω πως τα καύσιμα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα τα καλύψειο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είχε κι αυτός τα «τυχερά» του την χρονιά που πέρασε.

    Ο κ. Βαρδινογιάννης σκοπεύει να καλύψει και τα καύσιμα για την θέρμανση και την κίνηση όλων των Ελλήνων για τον βαρύ χειμώνα που έχουμε μπροστά μας.

    (Τι γελοία και ξεφτιλισμένη χώρα που είναι η Ελλάδα. Και αυτή η γελοιότητα αυξάνεται διαρκώς.)

    Εγραψε o Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εξαιρεθέντες από το πρόγραμμα διαθεσιμότητας, παράνομα προσληφθέντες στο ΕΜΠ, ως ΙΔΑΧ (μηχανικοί-διοικητικοί) ψηφίζουν στο ΤΕΕ. Θα πρέπει να βρούμε ποιος μωροφιλόδοξος από το ΕΜΠ ονειρεύεται Προεδριλίκια στο ΤΕΕ και ψάχνει για ψήφους. Δεν ξύπνησε φυσικά ένα πρωί ο Υπουργός Παιδείας και είπε εξαιρώ τους εκατοντάδες "μαϊμού" μηχανικούς-διοικητικούς του ΕΜΠ, εις βάρος άλλων κατηγοριών υπαλλήλων. Κάποιο βρωμόπουλο από το ΕΜΠ του το σφύριξε!!!!
    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρασκηνιακές κινήσεις για σωτηρία διαφόρων "ημετέρων" ενόψει διαθεσιμότητας.
    Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μια περίεργη κινητικότητα σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ, που εδρεύει στην Αθήνα, με το να "επιστρατεύουν" διαφόρους συνταξιούχους, πρώην προϊσταμένους και διευθυντές, για να κάνουν παρασκηνιακά, Εκθέσεις Αξιολόγησης, επιλεκτικά σε διάφορους "ημετέρους" υπαλλήλους, οι οποίοι δεν είχαν και να "περισώσουν" έτσι, έστω και την τελευταία στιγμή τα "δικά τους παιδιά", αυτά δηλαδή που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οικογενειοκρατίας. Σημειώνεται, ότι αυτό δεν γίνεται σε ευρεία κλίμακα, αλλά μόνο επιλεκτικά σε κάποιους, την ίδια δε στιγμή, που η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει δώσει τις Εκθέσεις Αξιολόγησης σε μη ημέτερους υπαλλήλους, οι οποίοι είχαν αξιολογηθεί με άριστα! Επίσης επιστρατεύτηκαν για αυτό οι αρμόδιοι των εμπλεκόμενων (στην αθλιότητα) τμημάτων. Ως εκ τούτου δεν πρέπει να ληφθούν υπόψη εκθέσεις αξιολόγησης με ημερομηνία (στον αριθμό πρωτοκόλλου διαβιβαστικού προς τον υπάλληλο) μετά τις 05-09-2013, διότι το αναφερόμενο ΑΕΙ την περίοδο αυτή αναφέρεται ως κλειστό. Τι νομίζατε ότι η διαπλεκόμενη οικογενειοκρατία θα κάθονταν έτσι; Για τους πιο πάνω λόγους επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *