GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο δικηγόρος που έκανε μήνυση στον Πάγκαλο. Τι έγραφε για την Χρυσή Αυγή...

Ποιος είναι ο δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης που έκανε μήνυση στον Θ. Πάγκαλο; Πρώην γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ, 44 ετών, παντρεμ...

Ποιος είναι ο δικηγόρος Αγαμέμνων Τάτσης που έκανε μήνυση στον Θ. Πάγκαλο; Πρώην γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ, 44 ετών, παντρεμένος με δύο τέκνα, έχει διατελέσει:
Νομικός σύμβουλος στην ΑΤΕ LEASING A.E
Νομικός σύμβουλος στην Αγροτική Τράπεζα
Νομικός σύμβουλος του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (άμισθος)
Νομικός σύμβουλος του Κέντρου ΠλαστικήςΧειρουργικής «ΜΟΡΦΗ ΑΕ»,
Νομικός σύμβουλος της Πρεσβείας της Σερβίαςστην Αθήνα.
Μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.
Συνοπτικά, έχει εκλεγεί στα ακόλουθα όργανα:
Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού Νομικής.
Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών Νομικής.
Μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μέλος του ΚΣ της ΕΦΕΕ
Ιδρυτής και Πρώτος Πρόεδρος του ΕθνικούΣυμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ)
Συντονιστής του Συμβουλίου Νεολαίας Ν.Α Ευρώπης.
Είναι ο μόνος μη κυβερνητικός Έλληνας, που έχει εκπροσωπήσει επισήμως την Ελλάδα σε Γ.Σ του Ο.Η.Ε [54η Γ.Σ].
Γενικός Γραμματέας του ΕλληνοσερβικούΕμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.
Γραμματέας ΠΑΣΠ Οικονομικού Νομικής
Γραμματέας Τ.Ο Ν. ΠΑΣΟΚ Χολαργού – Παπάγου
Μέλος Γραφείου Σπουδάζουσας ΑΕΙ Αθήνας.
Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Εκτός από το πλήθος των συμμετοχών σετακτικές διασκέψεις διοικητικών οργάνων της IUSY και της ECOSY, έχει συμμετάσχει και στα ακόλουθα:
Διοργάνωσε πλήθος διεθνών συνεδρίων στοπλαίσιο της συμμετοχής σε ECOSY και IUSY, και συμμετείχε σε συνέδρια και συνδιασκέψεις.
ECOSY Bureau Meeting (Αθήνα, 1999)
IUSY Summit (Rome, 2001)
IUSY Balkan Youth Summit (Χαλκιδική, 2001)
Σύνοδος Υπουργών Νεολαίας (Βελιγράδι, 2002)
Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο World YouthForum του Ο.Η.Ε (2002, Braga, Portugal).
Διοργάνωσε με την ιδιότητά του ως Προέδρου του ΕΣΥΝ, την πρωτοβουλία (η οποία ετέθη υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων) για την Επιστροφή των Γλυπτώ ντου Παρθενώνα, κατά την οποία τιμήθηκε η Αγγλική Επιτροπή που υποστηρίζει τοεθνικό αίτημα (κα. Elena Cubitt).
Διοργάνωσε την πρώτη συνάντηση οργανώσεων νεολαίας της Ελλάδας και της Κύπρου.
Διοργάνωσε την Καμπάνια ενάντια στο ρατσισμό της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ «All Different – All Equal”.

Σε πρόσφατο άρθρο του έγραφε υπό τον τίτλο Η μοίρα των άβουλων για την Χρυσή Αυγή:
Δικαιούται ο ναζισμός μερίδιο στα αγαθά της Δημοκρατίας; Έχει δικαίωμα ο νεοναζί στην ισηγορία;
Αυτό τελικά είναι το κρίσιμο ερώτημα.
Πολλοί θα πουν ότι επιχειρείται ποινικοποίηση του φρονήματος και των ιδεών. Ότι συνιστούν τα μέτρα απέναντι στους νεοφασίστες και τους ρατσιστές, περιστολή των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων. Ότι ίσως αύριο οδηγηθούμε σε νέα μέτρα εναντίον άλλων ομάδων με διαφορετικό από τον κρατούντα ιδεολογικό προσανατολισμό.
Οι απόψεις αυτές είναι φοβικές. Και τούτο διότι παραγνωρίζουν το δικαίωμα της ίδιας της δημοκρατίας στην αυτοάμυνα της.
Τίποτα δεν είναι πιο τραγικό από το να βλέπεις τον όλεθρο και εν τούτοις να περιμένεις, μοιραίος και άβουλος ότι κάτι θα γίνει, ότι κάτι θα αλλάξει, ότι τελικά δεν θα επέλθει ο κίνδυνος και η Αλεξάνδρεια θα σωθεί.
Το ίδιο πίστευαν και οι δεξιοί και σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία του μεσοπολέμου. Σε μία κοινωνία που τα λαϊκά στρώματα είχαν συνθλιβεί από τον πληθωρισμό και την αποβιομηχάνιση που επέβαλλε η ήττα του Α’ΠΠ, η εθνική συνείδηση πληγώθηκε από τους εδαφικούς ακρωτηριασμούς και οι δομές κατέρρεαν, κανείς δεν αντιλαμβανόταν πόσο επικίνδυνοι ήταν κάποιοι γραφικοί τύποι που χαιρετιόντουσαν μεταξύ τους περίεργα και φορούσαν κάτι φαιοπράσινες στολές.
Ακόμα και όταν έφθασαν σε σημείο να διακηρύττουν δημόσια τις απόψεις τους στη χώρα του Γκαίτε, περί φυλετικής καθαρότητας, κανείς δεν πίστευε ότι αυτές οι απόψεις θα είχαν απήχηση στο χειμαζόμενο λαό. Το εκπληκτικό όμως είναι ότι ούτε και η Αγγλία του Τσάμπερλαιν αντιδρούσε, ούτε η περήφανη νικήτρια Γαλλία, που λαγοκοιμόταν πάνω στην εκμετάλλευση των πόρων της κοιλάδας του Ρουρ.
Έτσι κι’ εμείς δειλοί και μοιραίοι, παρακολουθούμε απαθείς τον κάθε νυκτόβιο ημιπαράνομο να παραδίδει μαθήματα «πατριωτισμού» και πίστης στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αγνοώντας προφανώς τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του έθνους μας. Ξεχνώντας ότι το μεγαλείο αυτής της Πατρίδας είναι ότι ομογενοποίησε εθνικά, πλήθος φυλών και πληθυσμών με ισχυρά εθνοτοπικά χαρακτηριστικά.
Εμείς όμως, δηλαδή οι άλλοι, σταθερά προσκολλημένοι όπως φαίνεται στο εθνοδεξιό παρελθόν μας, αρνούμεθα να πάρουμε ξεκάθαρη θέση στο ερώτημα αυτό.
Ας έχουμε όμως έτοιμη την αυτοκριτική μας αύριο. Και κυρίως έτοιμη την απάντηση στο ερώτημα των παιδιών μας: Γιατί μαμά ήρθαν χθές το βράδυ και πήραν τον μπαμπά; Πού τον πήγαν; Tί θα του κάνουν;

2 σχόλια

  1. σπουδαιος δικηγορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAΛA ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.ΕΣΤΩ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *