GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην 29η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού... Η Αρχόντισσα όλων των Νησιών Φολέγανδρος!

Συνεχίζεται η τεράστια επιτυχία της Φολεγάνδρου στην 29η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ της PHILOXENIA BY HELEXPO 2013 στην Θεσσαλονίκη. ...

Συνεχίζεται η τεράστια επιτυχία της Φολεγάνδρου στην 29η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ της PHILOXENIA BY HELEXPO 2013 στην Θεσσαλονίκη.

Όπου ο Μάγος του τουρισμού, και Πρόεδρος των Πολιτιστικών δρώμενων του Νησιού κ. Άγας Αντώνης επιβεβαιώνει πως δεν βρίσκεται τυχαία η Φολέγανδρος στην κορυφή του κόσμου ως ένας από τους πρώτους και καλύτερους προορισμούς, αφού καταφέρνει με τον μοναδικό του τρόπο να προσφέρει απλόχερα, πέρα από την Ευγένεια , και την Φιλοξενία του, το καλύτερο εντυπωσιακό, διαφημιστικό έντυπο, και σε ηλεκτρονική μορφή, προωθώντας τις ομορφιές του Νησιού , επίσης ως καλός οικοδεσπότης ο εκπρόσωπος της Φολεγάνδρου προσφέρει και παραδοσιακά εδέσματα και προϊόντα του Νησιού, στους επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού που φέτος ξεπεράσανε κάθε προσδοκία των διοργανωτών, αφού γίνεται το αδιαχώρητο, στο χώρο της έκθεσης όπου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανάμεσα σε όλα τα νησιά της καμαρώνει πλέων την "…Αρχόντισσα όλων των Νησιών… Φολέγανδρο ..!!" που όχι μόνο έκανε τους πάντες υπερήφανους , αλλά έχει ανεβάσει τόσο πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, που για όποιον τυχόν δεν έχει ακόμα πεισθεί για το μέγεθος της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνει η Φολέγανδρος, πρέπει να ξέρει πως η εμπειρία του Δημάρχου Φολεγάνδρου κ. Λευτέρη Βενιού των στελεχών του Δήμου και του εκπροσώπου του νησιού στην έκθεση κ. Άγα Αντώνη συντέλεσαν να δημιουργηθεί αυτή η επιτυχία!!

Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, κάμερες, και φωτογράφοι, από τα επίσημα ειδησεογραφικά πρακτορεία, εφημερίδες και περιοδικά, είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα ρεπορτάζ τους και τα αφιερώματα, λόγο της μεγάλης επισκέψιμοτητας του κόσμου , και έχουν στρέψει τον ενδιαφέρον τους στην Φολέγανδρο, όπου εκπροσωπεί παντού επάξια την Ελλάδα μας, και ο κ. Άγας Αντώνης απτόητος και σίγουρος πλέον από το αποτέλεσμα, απαντά σε κάθε τους απορία και ερώτημα, τονίζοντας πως,…"δεν αρκεί μόνον να προσφέρουμε τον Ήλιο, την Θάλασσα, και τον Ουρανό, αλλά με αυτή την ευκαιρία που δίνετε, στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε σαν χώρα πρέπει να γίνονται σωστοί χειρισμοί από όλους τους "επαγγελματίες" του Νησιού, έτσι ώστε οι επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους επιλέγοντας την Φολέγανδρο ως προορισμό για της Πολυπόθητες διακοπές, εμείς να γινόμαστε άξιοι υποστηρικτές και οικοδεσπότες και να τους προσφέρουμε με άνεση την Φιλοξενία με τον τρόπο που θα θέλαμε να την προσφέρουν και σε εμάς..!! Γιατί μπορούμε να το κάνουμε..!!"… Μένει να ευχηθούμε όλοι μας, τα καλύτερα για την Φολέγανδρο και για όλα τα Νησιά μας…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση