GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπλόκο» σε 375 κιλά χασίς στην Θεσπρωτία

Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για επικείμενη μεταφορά μεγάλου φορτίου κάνναβης από την Αλβανία μέσω θα...


Με τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για επικείμενη μεταφορά μεγάλου φορτίου κάνναβης από την Αλβανία μέσω θαλάσσης, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Με μια αστραπιαία επιχείρηση σε παραλία της Λωρίδας Σαγιάδας στην Θεσπρωτία, έβαλαν στο χέρι το φορτίο και τους τρεις Αλβανούς μεταφορείς.
Οι τρεις δράστες ηλικίας 44, 37 και 35 χρόνων είχαν ήδη μεταφέρει τα ναρκωτικά στην παραλία και επιχείρησαν να τα τοποθετήσουν στο σκάφος, όταν επενέβησαν οι άνδρες της Δίωξης και της Ο.Π.Κ.Ε. και τους συνέλαβαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση. Σε ένα κοντινό σημείο εντοπίστηκαν κρυμμένοι δέκα σάκοι που περιείχαν 374 κιλά και 304 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, που κατασχέθηκαν μαζί με το φουσκωτό, την εξωλέμβια μηχανή του και ένα κινητό.
Οι τρεις Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να εξακριβώσουν ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του φορτίου και ποιοι θα το παραλάμβαναν.
Σε βάρος του 35χρονου, που έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές για εμπορία ναρκωτικών, εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πρωτοδικών Ιωαννίνων για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και πλαστογραφία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση