GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτη καθυστέρηση στον προγραμματισμό εξετάσεων υποψήφιων οδηγών

Αυτή την χρονική στιγμή στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης ταλαιπωρούνται εκατοντάδες υποψήφιοι οδηγοί όλων των κατηγοριών περιμένοντας ένα μ...

Αυτή την χρονική στιγμή στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης ταλαιπωρούνται εκατοντάδες υποψήφιοι οδηγοί όλων των κατηγοριών περιμένοντας ένα με ενάμιση μήνα για να... δώσουν εξετάσεις πρακτικών εξετάσεων το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς.

Με ένα απλό παράδειγμα θα σας δώσω να καταλάβετε πόσος χρόνος χρειάζεται να βγάλετε ένα διπλωμά αυτοκινήτου:

1) 10 μέρες περίπου για την έκδοση του δελτίου υποψηφίου.

2) 7 μέρες για τα θεωρητικά μαθήματα (21 υποχρεωτικές ώρες)

3) 15 μέρες για τις εξετάσεις σημάτων

4)20-25 μέρες για τα πρακτικά μαθήματα (25 υποχρεωτικές ώρες)

5) 30-40 μέρες για τις πρακτικες εξετάσεις

Περίπου 3 μήνες και όλα αυτα με την προυπόθεση ότι θα επιτύχει κάποιος με την πρώτη φορά. Εάν αποτύχεις στις πρακτικές εξετάσεις, θα περιμένεις 30-40 μέρες για επανεξέταση.

Ύστερα από πολλές προσπάθειες και επαφές που είχαμε με τους προισταμένους των ΔΜΕ και με την Περιφέρεια και καθώς δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, στείλαμε δελτίο τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προκειμένου να καταγγείλουμε την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση