GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Demy: Έξοδος με την αδερφή της

Μια ιδιαίτερη house βραδιά έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής, όπου η Demy μαζί με τους πρωτοπόρους της εγχώριας dance μου...

Μια ιδιαίτερη house βραδιά έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής, όπου η Demy μαζί με τους πρωτοπόρους της εγχώριας dance μουσικής σκηνής Playmen σηματοδότησαν την έναρξη της βραδιάς, στο “In-House” project.
Το house party πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Banquet με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς να είναι σε τρελά κέφια! Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια απόλαυσε το ποτό της σε γνωστό στέκι της Πλατείας Μαβίλη, μαζί με την αγαπημένη της αδερφή Ρώμη Παπαδέα!
Οι δύο αδελφές κάνουν πολύ παρέα και η Demy έχει μιλήσει πολλές φορές για την αδυναμία που έχει η μία στην άλλη. Άλλωστε, οι δυο τους συνεργάζονται και επαγγελματικά αφού εκτός από το ότι η Ρώμη είναι μαζί της σε κάθε της μουσικό βήμα, της γράφει και τραγούδια.

Πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση