GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήλωση Κουντουρά για το διπλό φόρο στα ακίνητα

«Είναι πλέον βέβαιο ότι εκτελείται σχέδιο εξόντωσης. Νέα απίστευτη επινόηση της κυβέρνησης για να μας πιει το αίμα: να φορολογεί τα ...


«Είναι πλέον βέβαιο ότι εκτελείται σχέδιο εξόντωσης. Νέα απίστευτη επινόηση της κυβέρνησης για να μας πιει το αίμα: να φορολογεί τα ακίνητα το καθένα ξεχωριστά... (κατοικία, εξοχικό κλπ.), αλλά αν το σύνολο της αντικειμενικής υπερβαίνει τις 300 χιλιάδες, τότε να επιβάλλεται και Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας. Με άλλα λόγια, φόρος πάνω στο φόρο. Ένα μέτρο εχθρικό προς τη μεσαία ιδιοκτησία και την ελληνική οικογένεια.

Τρόϊκα, κυβέρνηση, εφορία, ταμεία, τράπεζες ορμούν να λεηλατήσουν την περιουσία του οικογενειάρχη και το κεραμίδι κάτω από το οποίο μεγαλώνει τα παιδιά του. Ο Έλληνας δεν φορολογείται πλέον για ότι παράγει, αλλά για ότι κατέχει, καλούμενος να το πληρώσει δύο και τρεις φορές μέχρι να μείνει στο τέλος στο δρόμο.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαιτούμε να σταματήσει αυτός ο παραλογισμός. Απαιτούμε προστασία της ιδιοκτησίας και της ελληνικής οικογένειας. Απαιτούμε κοινωνική δικαιοσύνη. Όταν έρθει αυτό το κατάπτυστο σχέδιο νόμου προς ψήφιση στη βουλή, οι βουλευτές της συμπολίτευσης να μην ξεχάσουν ότι είναι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων».

1 σχόλιο

  1. Η άθλια φορομπηχτική πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με την άνανδρη δολοφονία των 2 Χρυσαυγιτών κατάφεραν να ανεβάσουν δημοσκοπικά ακόμα περισσότερο την Χ.Α.

    Πλησιάζει Πολυτεχνείο και ο κόσμος, στα καφενεία και στις παρέες, λοιδωρεί κάποιους από τους πρωταγωνιστές του ηρωικού Πολυτεχνείου που βολεύτηκαν και πλούτισαν και μπήκαν σε καρέκλες και οδήγησαν τη χώρα στη πτώχευση και τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση.Και, δυστυχώς, τους συγκρίνει με τους χουντικούς και λένε ότι αυτοί πέθαναν πάμφωτοι, ενώ οι κάποιοι "δημοκράτες" έχουν εκατομμύρια σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού από τη λεηλασία των ταμείων, του Δημοσίου χρήματος, του Χρηματιστηρίου, της Ε.Ε και των διαφόρων έργων.

    2 εκ. άνεργοι
    5.000 αυτοκτονίες
    4 εκ. άνθρωποι με μισθούς ή συντάξεις πείνας με άθλια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
    200.000 μετανάστες στο εξωτερικό.
    Ανελέητοι διπλοί και τριπλοί φόροι, χαράτσια και τέλη στην ακίνητη περιουσία του Ελληνικού λαού, χειρότεροι της Τουρκοκρατίας.
    50 χρόνια μνημόνιο και εξαθλίωση και υποταγή, από ανθρώπους που φώναζαν στο Πολυτεχνείο για "εθνική ανεξαρτησία", "ελευθερία"!

    Και ο ελληνικός λαός, και η νεολαία, αποχαυνωμένοι αμφότεροι από το χαζοκούτι και την αδιαφορία δεν μπορούν ούτε αντίσταση να προβάλλουν, ούτε να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, τώρα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ τους κάνουν σκλάβους, γυρνώντας μας στον Μεσαίωνα, με την εξαφάνιση της μεσαίας αστικής τάξης. Οι "αγανακτισμένοι" εξαφανίστηκαν, ο καθένας για την "πάρτη" του, κανένας δεν αντιδρά, περιμένοντας το μοιραίο.

    Αν υπήρχε διάθεση, αυτό το τριήμερο θα έπρεπε να είναι 100.000 - 200.000 άνθρωποι μέσα κι έξω από το Πολυτεχνείο και να διαμαρτύρονται κατά της συγκυβέρνησης. Που είναι οι άνεργοι ; Που είναι οι συμβασιούχοι ; Που είναι οι απολυμένοι ; Που είναι αυτοί της διαθεσιμότητας ; Που είναι οι εκπαιδευτικοί ; Που είναι οι φοιτητές και οι νέοι ; Που είναι νέοι ηγέτες ( όχι πολιτικάντηδες ) να κατεβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης ;

    Η συσσωρευμένη οργή θα εκφραστεί δυνατά στις κάλπες ( δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές, εθνικές ), όπου ο Σύριζα θα πιάσει 30% και άνω, η Χ.Α 20%, ΚΚΕ και ΑΝΕΛ πάνω από 10%, καταγκρεμίζοντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ και όλα τα φιλομνημονιακά αποκόμματα της καταστροφής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *