GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλα 2 εκ. ευρώ επέστρεψε σήμερα ο Κάντας...

Μετά τα 7,5 εκ. ευρώ, σήμερα ήρθαν στην Ελλάδα άλλα 2 εκ. ευρώ από τον κατηγορούμενο για τις μίζες των εξοπλιστικών Αντ. Κάντα. Σχετική δ...

Μετά τα 7,5 εκ. ευρώ, σήμερα ήρθαν στην Ελλάδα άλλα 2 εκ. ευρώ από τον κατηγορούμενο για τις μίζες των εξοπλιστικών Αντ. Κάντα. Σχετική δήλωση έκαναν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γιάννης Μαντζουράνης και Ηλίας Μπίσιας στην οποία αναφέρουν:
"Σήμερα εμβάσθηκαν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Α. Κάντα στην EUROBANK 2.000.000,00 € σε υλοποίηση της δέσμευσής του για επιστροφή χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο και αποκάλυψη της αλήθειας. Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων". 

3 σχόλια

  1. Πώς και δεν υπάρχουν σχόλια,παρθένες ήσαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν σβήνει το έγκλημα είμαι υπέρ του να μην διώκεται ή να είναι με αναστολή η ποινή όποιου επιστρέφει τα κλεμμένα ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
    Μόνο έτσι θα ξεβρωμίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση