GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε νέο κύκλο αναζητήσεων και ρυθμίσεων για ανασφάλιστα αυτοκίνητα

Σε διασταυρώσεις επί των διασταυρώσεων είναι στο υπουργείο οικονομικών για τον εντοπισμό ανασφάλιστων αυτοκινήτων χωρίς να δίνεται α...


Σε διασταυρώσεις επί των διασταυρώσεων είναι στο υπουργείο οικονομικών για τον εντοπισμό ανασφάλιστων αυτοκινήτων χωρίς να δίνεται ακόμα σαφής εικόνα για τον πραγματικό αριθμό τους.
Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το υπουργείο Οικονομικών επίκειται νέες διασταυρώσεις των οχημάτων που έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας και των οχημάτων που είναι στις λίστες του υπουργείου Μεταφορών με άδειες κυκλοφορίας ώστε να επικαιροποιηθούν τα στοιχεία.

Τα προσωρινά στοιχεία του υπουργείου σχετικά με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας δείχνουν ότι είναι 5,5 εκατομμύρια που έχουν πληρώσει για το 2014. Βέβαια δεν περιλαμβάνονται κατηγορίες που εξαιρούνται τα μικρά δίκυκλα κάτω των 50 κυβικών και ορισμένες ειδικές κατηγορίες οχημάτων, όπως είναι τα αγροτικά οχήματα και τα μηχανήματα έργων, τα οποία δεν είναι υποχρεωμένα να προμηθεύονται το ειδικό σήμα.
Στην Ενωση των ασφαλιστικών εταιριών τα ασφαλισμένα αυτοκίνητα σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τέλος του περασμένου χρόνου έφθαναν τα 5,6 εκατ μειωμένα σε σχέση με τις αρχές του 2013 που ήταν 5.8 εκατομμύρια.
Πάντως όπως αναφέρεται από την τελικά διασταύρωση των στοιχείων των υπουργείων για να διαπιστωθεί ο αριθμός των ανασφάλιστων θα επικαιροποιηθεί με όλους του τύπους οχημάτων, δηλαδή και αυτών που εξαιρούνται της ασφάλισης όπως τα κρατικά αυτοκίνητα καθώς και αυτών που εξαιρούνται της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.
Ο χρόνος που υπολογίζεται για να οριστικοποιηθούν οι διασταυρώσεις αυτές είναι περίπου οι δύο μήνες.
asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση