GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά γονείς Μανωλίδου-Γεωργιάδης! Οι φωτογραφίες με τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης!

Μέρες ευτυχίας περνούν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς από ότι φαίνεται, η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει...


Μέρες ευτυχίας περνούν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς από ότι φαίνεται, η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει. Η μαέστρος και παρουσιάστρια διανύει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real life, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας απαθανάτισε την Ευγενία την ώρα που έβγαινε από το σπίτι της στα Μελίσσια, με άνετα ρούχα, αθλητική φόρμα και παπούτσια. Οι φωτογραφίες της Real life αποδεικνύουν πως τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στο σώμα της όμορφης μαέστρου και παρουσιάστριας.
Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, προς το παρόν, το χαρμόσυνο γεγονός, το οποίο γνώριζαν από την πρώτη στιγμή μόνο οι πολύ δικοί τους άνθρωποι. Σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει καλά την Ευγενία Μανωλίδου, η ίδια «ήθελε να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά τους πρώτους μήνες και ύστερα να μοιραστεί αυτή την ευτυχισμένη οικογενειακή στιγμή και με άλλους ανθρώπους».
Αν και όταν είχε ρωτηθεί πριν από δύο περίπου μήνες αν θα ήθελε να μεγαλώσει η οικογένειά της, η Ευγενία Μανωλίδου είχε απαντήσει «Με τα προγράμματά μας δεν το θεωρώ και πολύ εύκολο. Αν έρθει, θα το καλοδεχτούμε. Αν όχι, πάλι είμαστε ευτυχισμένοι και ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε».
Τα δεδομένα, όμως- όπως όλα δείχνουν- άλλαξαν και το καλοκαίρι η παρουσιάστρια και μαέστρος και ο υπουργός Υγείας θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

3 σχόλια

  1. Αποκλείεται να είναι δικό του. Αυτός νύχτα μέρα αλυχτάει στα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας αφηνει εντελως αδιαφορους η συγκεκριμενη ειδηση...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκατα στους πολιτικους26 Ιαν 2014, 9:49:00 μ.μ.

    Με ενδιαφερει να μαθω
    σε ποια σταση την κανανε
    ποια ωρα
    και μετα απο ποιο φαγητο




    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση