GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερο το ζεύγος Γριβέα! Θα κάνουν μήνες να εκδοθούν στην Ελλάδα...

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους άφησε τον Κυριάκο Γριβέα και την σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, το αρμόδιο ειρηνοδικείο του Westiminste...

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους άφησε τον Κυριάκο Γριβέα και την σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα, το αρμόδιο ειρηνοδικείο του Westiminster του Λονδίνου, στο οποίο παραπέμφθηκαν μετά τη σύλληψη τους από τις βρετανικές αρχές για την υπόθεση των δανείων του ΤΤ.
Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, ο ειρηνοδίκης του επέβαλε χρηματική εγγύηση 50.000 λιρών στον καθένα, ενώ τους ζήτησε να παραδώσουν τα διαβατήρια των ιδίων και των δυο παιδιών τους.
Επίσης, θα πρέπει να παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Νέα παρουσία τους στο ειρηνοδικείο ορίστηκε στις 5 Φεβρουαρίου.
Παρότι, οι ελληνικές αρχές έσπευσαν να ζητήσουν την έκδοσή τους στη χώρα μας, φαίνεται ότι η διαδικασία θα τραβήξει σε μήνες όπως επεσήμαναν και δικαστικές αρχές στη βρετανική πρωτεύουσα.

1 σχόλιο

  1. Ιδου που πηγαν τα Λεφτα:
    ΟΛΟΙ οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ πηραν δανεικα και ΑΓΥΡΙΣΤΑ
    περιλαμβανομενων των κομματων, με αποτελεσμα οι τραπεζες να ζητησουν την.... βοηθεια του κρατους για να μην... κλεισουν και το κρατος να δωσει ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ (τις λεμε τωρα...) στις Τραπεζες, καποια δις, δηλαδη, απο το Δημοσιο ταμειο, τα οποια δις, ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ απο τους συνταξιουχους, μισθωτους, πολιτες και εγινε η τρυπα του "ελλειμματος" την οποια καλουμαστε τωρα να... εξοφλησουμε εμεις οι συνηθεις υποπτοι!
    Αρα: αυτα τα χρηματα ΠΡΕΠΕΙ να βρεθουν και να ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ με καθε κοστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση