GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιον είδε ο πρωθυπουργός στο Αγιο Ορος;

Του Γιώργου Θεοχάρη. Το BriefingNews σας μεταφέρει όσα δεν διαβάσατε για το ταξίδι Σαμαρά στην Αθωνική Πολιτεία. Aπό όλα είχε η...


Του Γιώργου Θεοχάρη.

Το BriefingNews σας μεταφέρει όσα δεν διαβάσατε για το ταξίδι Σαμαρά στην Αθωνική Πολιτεία.

Aπό όλα είχε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Αγιο Ορος το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Μετάνοιες, τάματα, ευλάβεια και σημαντικές συναντήσεις....

Ο Αντώνης Σαμαράς στο αρχονταρίκι της Ιεράς Κοινότητας όπου διέμενε μέχρι στις 12 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου δεχότανε επισκέψεις, προγραμματισμένες και μη!Μοναχοί και λαϊκοί, ζήτησαν και είδαν για λίγο τον πρωθυπουργό στον πρώτο όροφο του αρχονταρακίου.

Στην παρέα ήταν ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης που κανόνισε και το ταξίδι στο ΄΄περιβόλι της Παναγίας ΄΄, και ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Καράογλου.

Ηγούμενοι και αντιπρόσωποι Μονών του Αθωνα μπαινόβγαιναν για να υποβάλλουν τα αιτήματά τους. Όμως...

Μεταξύ των ανθρώπων που είδε ο πρωθυπουργός ήταν και ένας επιφανής διεθνής παράγοντας που ξαφνικά έφτασε στο αρχονταρίκι με ένα μαύρο τζιπ. Η συνάντηση αυτή θα κρίνει πολλά και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας....

Κατά τα άλλα, ο πρωθυπουργός σηκώθηκε στις 7:30 το πρωί και αμέσως με τη συνοδεία του πρωτεποστάτη οδηγήθηκε στον Ναό του Πρωτάτου όπου παρακολούθησε τη πανηγυρική θεία λειτουργία. Είπε το ΄΄Πιστεύω΄΄ και το ΄΄Πάτερ Ημών΄΄.

Προηγουμένως, είχε προσκηνύσει την εικόνα της Παναγίας του ''Αξιον Εστί΄΄ . Ο Αντώνης Σαμαράς φάνηκε ότι έχει ιδιαίτερη ευλάβεια την Θεοτόκο από όσα είπε στους μοναχούς.

Πάντως τις εντυπώσεις κέρδισε ο Γιάννης Ιωαννίδης που φαίνεται ότι εξ ολοκλήρου τις ελπίδες του για την υποψήφιοτητά του, τις εναπόθεσε στον Πανάγαθο.

Οι μετάνοιες του υποψηφίου μπροστά στις εικόνες μέσα στο Πρωτάτο έδειξαν ότι ο παλαί ποτέ προπονητής του μπάσκετ ομολογεί την πίστη του στον Θεό που πιστεύει και αυτό τον κάνει βέβαιο ότι και αυτή η μάχη θα κερδηθεί.

Πνευματικό τέκνο της Μονής Γρηγορίου ο Ιωάννης. Υποσχέθηκε στους Αγιορείτες ότι θα είναι δίπλα τους και από τη θέση του περιφερειάρχη.
Αμήν! briefingnews.gr

1 σχόλιο

  1. Πούστηδες, κωλομπαράδες, μπινέδες, όλους τους είδε και τους φίλησε τα σκατωμένα χέρια ο κύριος (πούστης στη ψυχή) πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση