GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δικαιώθηκε η ελληνική πρωτοβουλία κατά του bullying»

Ο ευρωβουλευτής Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στην υιοθέτηση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του ψηφίσματος κατά της βίας και τ...


Ο ευρωβουλευτής Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε στην υιοθέτηση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του ψηφίσματος κατά της βίας και του εκφοβισμού στο σχολείο:
«Χαιρετίζω με ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι το Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας της ΕΕ υιοθέτησε σήμερα το Ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά του Εκφοβισμού και της Βίας στο Σχολείο, ενσωματώνοντάς το στα συμπεράσματά του.
Το Ψήφισμα αυτό υποβλήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μετά από ελληνική πρωτοβουλία και έτυχε της υποστήριξης της πλειοψηφίας των ευρωβουλευτών, όλων των πολιτικών ομάδων».
Μάλιστα, ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. συνεχάρη τον υπουργό Παιδείας, ενώ τόνισε ότι έγινε ένα κρίσιμο βήμα στις προσπάθειες αντιμετώπισης του bullying:
«Θέλω να συγχαρώ τον Υπουργό Παιδείας, κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, και να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξή του, ώστε να γίνει ένα ακόμη κρίσιμο βήμα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του ενδοσχολικού εκφοβισμού και της βίας, που τραυματίζει τις ζωές όλο και περισσότερων μαθητών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.
Χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εγρήγορση των Ευρωπαίων πολιτών για την εκρίζωση του νοσηρού αυτού φαινομένου».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση