GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: «Τρύπωσαν» στο Δημοτικό σχολείο και έκλεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Συνελήφθη 24χρονος μετά από διάπραξη κλοπής στο 12ο Δημοτικό σχολείο της Χαλκίδας, ενώ αναζητείται και ο 26χρονος συνεργός του... γ...


Συνελήφθη 24χρονος μετά από διάπραξη κλοπής στο 12ο Δημοτικό σχολείο της Χαλκίδας, ενώ αναζητείται και ο 26χρονος συνεργός του...
για σωρεία κλοπών από κοινού, στη Χαλκίδα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και αύριο ο 24χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή.
Ο 24χρονος Χαλκιδέος, συνελήφθη Τρίτη (11/3) το πρωί, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μετά από διάπραξη κλοπής στο 12ο Δημοτικό σχολείο της Χαλκίδας, που βρίσκεται στην οδό Καλλιθέας
Συγκεκριμένα, ο 48χρονος δάσκαλος του σχολείου πήγε χθες το πρωί στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τη κλοπή, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας και κατά την οποία άγνωστοι δράστες, παραβίασαν παράθυρα του σχολείου και αφαίρεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές (μονάδες, πληκτρολόγια και οθόνη).
Οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν τον 24χρονο δράστη και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε η εμπλοκή του στην ανωτέρω κλοπή, ενώ προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη 26χρονου συνεργού του, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.
Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον 4 κλοπές από καταστήματα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ενώ ο 24χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν διαπράξει, πρώτες πρωινές ώρες της χθεσινής ημέρας (11/3), ακόμη τέσσερις κλοπές και συγκεκριμένα:
-Κλοπή από πρακτορείο ΟΠΑΠ, ιδιοκτησίας 46χρονης, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.
-Κλοπή από κατάστημα εστίασης, ιδιοκτησίας 43χρονου, όπου αφαίρεσαν είδη διατροφής και οινοπνευματώδη ποτά,
-Κλοπή από κατάστημα καφέ – μπαρ, ιδιοκτησίας 74χρονου, όπου αφαίρεσαν οινοπνευματώδη ποτά και χρηματικό ποσό που δεν έχει μέχρι στιγμής προσδιοριστεί.
-Κλοπή από κατάστημα εμπορίας ελαστικών αυτοκινήτων, όπου αφαίρεσαν μία τηλεόραση και έναν φορτιστή μπαταρίας.

Επιπλέον στην οικία του 24χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου.
Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμθηκε για να απολογηθεί αύριο ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας.
http://eviazoom.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση