GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγούνται σε αδιέξοδο οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις

Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων θα αποτύχουν εξαιτίας του εβραϊκού εποικισμού που συνεχίζετα...


Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων θα αποτύχουν εξαιτίας του εβραϊκού εποικισμού που συνεχίζεται.
Τα παραπάνω δήλωσε χθες ένας εκπρόσωπος των Παλαιστινίων, μετά την ανακοίνωση για την ανέγερση περισσότερων από 2.000 νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
«Οι ισραηλινές εποικιστικές δραστηριότητες θα προκαλέσουν την αποτυχία των διαπραγματεύσεων και τις έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο», δήλωσε ο Νάμπιλ Αμπού Ρουντέινα, εκπρόσωπος του παλαιστίνιου προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.
Νωρίτερα, μια επιτροπή του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας ενέκρινε τα σχέδια που αφορούν συνολικά 2.269 κατοικίες σε έξι διαφορετικούς οικισμούς, όπως δήλωσε ο αξιωματικός του στρατού Γκάι Ίνμπαρ.
Σχεδόν 375.000 Ισραηλινοί ζουν στους εβραϊκούς οικισμούς της Δυτικής Όχθης, μεταξύ περίπου 2,7 εκατομμυρίων Παλαιστινίων.
Η διεθνής κοινότητα θεωρεί τον εποικισμό παράνομο και εμπόδιο στη σύναψη μιας ειρηνευτικής συμφωνίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση