GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταφορέας 20 κιλών χασίς οδήγησε στους παραλήπτες

Οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 49χρονος Αλβανός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς σ...


Οι ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 49χρονος Αλβανός ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν τον εκπαιδευμένο σκύλο να μυρίσει τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που έκρυβαν.
Μέσα βρέθηκαν κρυμμένα 20 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21 κιλών και 418 γραμμαρίων, για την μεταφορά των οποίων από την πατρίδα του ο αλλοδαπός ομολόγησε πως είχε πάρει αμοιβή ώστε να τα παραδώσει στην περιοχή της Λάρισας. Αποκάλυψε, μάλιστα, στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχε δώσει ραντεβού για την παράδοση σε περιοχή του Αμπελώνα.
Με τα στοιχεία που τους έδωσε ο 49χρονος, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τους παραλήπτες να περιμένουν μέσα σε ένα Ι.Χ. φορτηγό. Οι δυο άνδρες, ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αλβανός, συνελήφθησαν και στο σπίτι του 29χρονου κατασχέθηκαν άλλα 172 γραμμάρια κάνναβης. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς άσκησε δίωξη στον 49χρονο για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών και στους άλλους δυο για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση