GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στηρίξτε τη παιδική χορωδία ROSARTE

Η παιδική-νεανική χορωδία ROSARTE αποτελείται από 250 παιδιά με μεγάλη χορωδιακή πείρα, αφοσιωμένα στην επίτευξη σπουδαίων καλ...



Η παιδική-νεανική χορωδία ROSARTE αποτελείται από 250 παιδιά με μεγάλη χορωδιακή πείρα, αφοσιωμένα στην επίτευξη σπουδαίων καλλιτεχνικών στόχων. Στο ενεργητικό της συγκαταλέγονται εκατοντάδες συναυλίες-παραστάσεις. Εχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή με το Φεστιβάλ Αθηνών και με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες κι επαγγελματικές χορωδίες της χώρας, αποκομίζοντας λαμπρές κριτικές, τόσο για την φωνητική της αρτιότητα όσο και για το ήθος και τον «επαγγελματισμό» των παιδιών της. Είναι ένα αυτοδιαχειριζόμενο σύνολο, το οποίο δεν στηρίζεται από κανένα κρατικό ή ιδιωτικό φορέα.

Τα παιδιά της ROSARTE, είναι τα παιδιά αυτά, τα οποία έλαβαν μέρος στην 5η χορωδιακή Ολυμπιάδα (Graz 2008) κι έφεραν στη χώρα μας το πρώτο και μόνο, μέχρι στιγμής, χρυσό μετάλλιο από τέτοια διοργάνωση!

Φέτος, η χορωδιακή Ολυμπιάδα, θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας (World Choir Games Latvia-Riga 2014) τον μήνα Ιούλιο. Οι μικροί χορωδοί (50 επίλεκτα παιδιά) ετοιμάζονται

πυρετωδώς ,υπό την καθοδήγηση και την διδασκαλία της μαέστρου κας Ρόζη Μαστροσάββα, κάνοντας πολύωρες πρόβες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, προσπαθώντας, γιατί όχι, ακόμα και για μια δεύτερη μεγάλη διάκριση.

Δυστυχώς, η χρονική και οικονομική συγκυρία τόσο για την χώρα μας, όσο και για τον καθένα ξεχωριστά, δεν βοηθάει στην πραγματοποίηση αυτής της συμμετοχής, αν δεν υπάρξει συλλογικότερη στήριξη και βοήθεια.

Από τις 9 έως τις 19 Ιουλίου του 2014 η ROSARTE, με τα χρώματα της Ελλάδας θα τραγουδήσει σε προκριματικούς, ημιτελικούς, τελικούς αγώνες, σε συναυλίες μη διαγωνιστικού χαρακτήρα, workshops κλπ. μπροστά σε ένα ευρύτατο κοινό, έχοντας την ευκαιρία, σε κάθε της εμφάνιση να προβάλει την πατρίδας μας και τον πολιτισμό μας.

Αυτό όμως, δεν θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε μόνοι μας…

Σας ζητάμε λοιπόν, να «πάμε» όλοι μαζί στη Ρίγα, να «τραγουδήσουμε» όλοι μαζί κι όλοι μαζί να τιμήσουμε τα χρώματα της χώρας μας.

Ο τρόπος, είναι απλός : διαδώστε το, κοινοποιείστε το, επικοινωνείστε το , με όποιο τρόπο μπορείτε κι επισκεφθείτε την πλατφόρμα που δημιουργήσαμε για οικονομική ενίσχυση!

Θα είναι τιμή μας να μας βοηθήσετε και να μας δώσετε την ευκαιρία να διαγωνιστούμε για όλους μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση