GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα 5,2 δισ. ευρώ τα «φέσια» του Δημοσίου το Μάρτιο

Στα 5,2 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου το Μάρτιο, από 5 δισ. ευρώ το Φεβρουάριο. Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σή...


Στα 5,2 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τα «φέσια» του Δημοσίου το Μάρτιο, από 5 δισ. ευρώ το Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της Γενικής Κυβέρνησης σημείωσαν αύξηση τον Μάρτιο 2014 σε στα 4,74 δισ. ευρώ, έναντι 4,63 δισ. ευρώ το Φεβρουάριο. Με τις εκκρεμείς επιστροφές φόρων ύψους 459 εκατ. ευρώ, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές διαμορφώθηκαν σε 5,2 δισ. ευρώ.
Οι οφειλές των ασφαλιστικών ταμείων αυξήθηκαν στα 2,95 δισ. ευρώ, έναντι 2,9 δισ. ευρώ το Φεβρουάριο. Τα χρέη του ΕΟΠΠΥ αυξήθηκαν στα 1,88 δισ. ευρώ. Μείωση κατέγραψαν και οι οφειλές των νοσοκομείων που ανήλθαν σε 885 εκατ. ευρώ, από 887 εκατ. ευρώ το Φεβρουάριο.
Οι οφειλές της τοπικής αυτοδιοίκησης ανήλθαν στα 461 εκατ. ευρώ. Τα χρέη των υπουργείων και των αποκεντρωμένων διοικήσεων ανήλθαν σε 242 εκατ. ευρώ, έναντι 211 εκατ. ευρώ στα τέλη Φεβρουαρίου. Τα λοιπά νομικά πρόσωπα μείωσαν τα χρέη τους στα 227 εκατ. ευρώ, από 211 εκατ. ευρώ το Φεβρουάριο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος7 Μαΐ 2014, 2:29:00 μ.μ.

    Οι άνθρωποι είναι εκτός από τα προβλήματα κοινωνίας ..ΟΛΟΥΣ τους νόμους που ψηφίζουν υπέρ του κόσμου ακόμα για να εισπράξουν χρήματα είναι ΜΑΪΜΟΎ ..Π.Χ κοινωνικό επίδομα, ΕΚΑΣ, διευθετήσει ενός αυθαιρέτου 100.τ.μ ενός φτωχού κ.τ.λ κ.τ.λ Είναι για το θέα Αθηναίε..εκτός αν έχουν σε κανένα ΕΞΕΛ τα αποτελέσματα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..


    Γκάλοπ για Ευρωεκλογές από εταιρείες του εξωτερικού..

    Ν.Δ ποσοστό 14%---15%...

    ΣΥΡΙΖΑ ποσοστό 28% ---33%

    ΠΑΣΟΚ Ελια, και λοιπά 3%--5,5%

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10%---14%..Κ.Τ.Λ --Κ.Τ.Λ

    αν νομίζουν ΟΤΙ μπορούν να εξαπατούν ακόμα τον κόσμο είναι βαθιά νυχτωμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση