GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τον Φολσβίνκελ

Σε ανοιχτή γραμμή για τον Ρικι Φολσβίνκελ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τη Νόριτς να έχει βάλει πωλητήριο στον παίκτη και τον ίδιο...



Σε ανοιχτή γραμμή για τον Ρικι Φολσβίνκελ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τη Νόριτς να έχει βάλει πωλητήριο στον παίκτη και τον ίδιο να δείχνει θετικός στην προοπτική των Πειραιωτών.

Ο Ολλανδός στράικερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής και η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καθοριστική για το μέλλον του παίκτη. Ο Φολσβίνκελ έχει καταστήσει σαφές πως δεν θέλει να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ μετά τον υποβιβασμό των «καναρινιών» και θέλει να φύγει είτε με μεταγραφή, είτε με δανεισμό.

Το ίδιο ωστόσο φαίνεται ότι επιθυμεί και η αγγλική ομάδα λόγω του υψηλού συμβολαίου του διεθνούς φορ κι αυτό είναι που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι πρωταθλητές. Την ίδια στιγμή ο 25χρονος επιθετικός δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα όπως αναφέρει το «Goal», παρ' όλα αυτά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Αυτό γιατί η Νόριτς είχε δαπανήσει πέρυσι το καλοκαίρι περί τα 10 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και δεν δείχνει διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με πολύ λιγότερα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πάντως σε ανοιχτή γραμμή για να γίνει το deal, με το ιδανικό σενάριο για τους Πειραιώτες να είναι πιθανότατα ο δανεισμός του Φολσβίνκελ με οψιόν αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση