GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πεσκόφ: "Τέρμα οι διασκέψεις της Ρωσίας και της Ουκρανίας σε υψηλό επίπεδο"

Στο προσεχές διάστημα δεν προβλέπονται διασκέψεις της Ρωσίας και της Ουκρανίας σε υψηλό επίπεδο για τις οποίες δήλωσε ο Ευρωπαί...



Στο προσεχές διάστημα δεν προβλέπονται διασκέψεις της Ρωσίας και της Ουκρανίας σε υψηλό επίπεδο για τις οποίες δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος σε θέματα της ενέργειας Γούντερ Έττινγκερ, δεν έχουν υποβληθεί σχετικές προτάσεις, μεταδίδει το πρακτορείο ITAR-TASS με αναφορά στη δήλωση του εκπροσώπου Τύπου τυ προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Η ρωσική πλευρά δεν έχει λάβει κάποιες προσκλήσεις προς συζήτηση ή διαπραγματεύσεις ", είπε ο Πεσκόφ.
Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι η ρωσική πλευρά σκοπεύει να διευκρινίσει τι εννοούσε ο Έττινγκερ. Στις Βρυξέλλες ο Ευρωπαίος Επίτροπος δήλωσε ότι το θέμα του φυσικού αερίου θα γίνει αντικείμενο συζήτησης του Προέδρου της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν και του Πιότρ Ποροσσένκο. Νωρίτερα οι διαπραγματεύσεις για το φυσικό αέριο μεταξύ της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της ΕΕ διεξάγονταν στο επίπεδο των Υπουργών Ενέργειας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του επικεφαλής του ρωσικού κράτους επίσης δήλωσε ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν διεξήγαγε την Πέμπτη την τηλεφωνική συζήτηση με τον επικεφαλής της Ουκρανίας Πιότρ Ποροσσένκο.
"Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας ενημέρωσε τον Βλαδίμιρ Πούτιν για το σχέδιό του για την διευθέτηση της κατάστασης στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας ", είπε ο Πεσκόφ.
Όπως δήλωσε, ο Ποροσσένκο επίσης συνεχάρη τον Πούτιν με την εθνική γιορτή, την Ημέρα της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση