GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους στο Γενικό Λύκειο Μολάων

Με μια όμορφη γιορτή οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς-κηδεμόνες και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Μολάων αποχαιρέτησαν τη που μόλι...



Με μια όμορφη γιορτή οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς-κηδεμόνες και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Μολάων αποχαιρέτησαν τη που μόλις τελείωσε.
Η βραδιά ξεκίνησε με αναφορά στις διακρίσεις μαθητών του σχολείου σε διαγωνισμούς και σχολικά πρωταθλήματα, καθώς και σε σημαντικές πράξεις ανθρωπιάς όπως η προσφορά 300 ευρώ από την Γ τάξη στο Νοσοκομείο Μολάων για την κάλυψη αναγκών απόρων συνανθρώπων μας.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα Προγράμματα Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο τη χρονιά που πέρασε, ενώ με συγκίνηση η σχολική κοινότητα αποχαιρέτησε τους μαθητές της Γ τάξης που αποφοίτησαν. Τέλος η βραδιά έκλεισε με μουσική και πολλές παραδοσιακές νοστιμιές του τόπου που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές του προγράμματος “Στα Μονοπάτια της Γεύσης” αλλά και πολλοί εθελοντές γονείς. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε σε όλους χυμούς και αναψυκτικά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Μαυρομιχάλης,ο Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα παιδείας κ. Κολλιάκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ. Κοντοσταθάκος, η Δημοτικός Σύμβουλος κα. Αλειφέρη.
Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση