GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικά ο Αβραμόπουλος νέος Επίτροπος στην Κομισιόν. Η (νέα) μεγάλη δικαίωση του Press-Gr...

Είναι οριστικό ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι τελικά ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο ...

Είναι οριστικό ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι τελικά ο νέος επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς γνωστοποίησε την απόφαση του με επιστολή προς το νέο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος αναμένεται στις 4 Αυγούστου στην Αθήνα.
Είχε προηγηθεί χθες το βράδυ τηλεφώνημα του κ.Σαμαρά στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να είναι εκείνη η Ελληνίδα επίτροπος, κάτι που φέρεται να της είχε υποσχεθεί ο πρωθυπουργός μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων του 2012, ως αντάλλαγμα για την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία.
“Δυστυχώς, Ντόρα, δεν γίνεται”, είπε ο πρωθυπουργός στην κ.Μπακογιάννη, η οποία απάντησε: “Εντάξει πρόεδρε. Εσύ έχεις το μαχαίρι εσύ και το πεπόνι”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση