GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενίσχυση και γρήγορα θέλουν στη Γιουνάιτεντ

Τουλάχιστον μία ακόμα εξαιρετική προσθήκη -πέραν αυτής του Ντι Μαρία- κρατάει για το φινάλε των μεταγραφών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η κά...

Τουλάχιστον μία ακόμα εξαιρετική προσθήκη -πέραν αυτής του Ντι Μαρία- κρατάει για το φινάλε των μεταγραφών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η κάκιστη εκκίνηση στη σεζόν και η επιθυμία του Λουίς Φαν Χάαλ για περαιτέρω ενίσχυση των «κόκκινων διαβόλων» εντείνει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ.
Ο Χιλιανός μέσος είναι σύμμαχός τους, αλλά θα πρέπει να καμφθούν οι αντιστάσεις της Γιουβέντους, η οποία απέρριψε πρόταση ύψους 43 εκατ. ευρώ όπως αποκαλύπτει στο σημερινό (28/8) της φύλλο η έγκυρη «Gazzetta Dello Sport».
Εκτός αυτού, ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον Ντάλεϊ Μπλιντ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση του απόκτηση του αριστερού μπακ του Άγιαξ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση