GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκκληση για ευελιξία κάνει η Ιταλία

Ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, Πιερ Κάρλο Παντοάν, δήλωσε ότι η κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση του χρέους θα πρέπε...


Ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας, Πιερ Κάρλο Παντοάν, δήλωσε ότι η κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση του χρέους θα πρέπει να εφαρμοστούν, αλλά με μία ευελιξία ώστε να ληφθούν υπ” όψιν οι ειδικές συνθήκες σε χώρες όπως η Ιταλία που βρίσκονται αντιμέτωπες με ισχνή οικονομική ανάπτυξη.
Μιλώντας στο Κοινοβούλιο, ο κ. Παντοάν είπε ότι αυτοί οι κανόνες άρχισαν να εφαρμόζονται όταν οι συνθήκες στην οικονομία ήταν πιο ευνοϊκές.
Όπως εξήγησε, η εφαρμογή τους θα πρέπει να λάβει υπ” όψιν τις ειδικές συνθήκες, τη μηδενική οικονομική ανάπτυξη και τον επίσης μηδενικό πληθωρισμό.
Ο Πιερ Κάρλο Παντοάν, η χώρα του οποίου έχει αυτό το εξάμηνο την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατέληξε λέγοντας ότι παρότι είναι σωστό να γίνουν οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, θα πρέπει επίσης να υπάρχουν πιο συμμετρικά μέτρα σε χώρες με μεγάλα πλεονάσματα, όπως η Γερμανία, ώστε να υιοθετήσουν πιο επεκτατικές πολιτικές.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση